Здравейте на някой да му се намира списание галерия бродерия ноември 2008 или 2009 трябва ми гобленчето рождество . Предварително благодаря ilsan_89@abv.bg
След 5-10 минути ти пращам и двете списания,но ще бъде в докс че са големи
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте на някой да му се намира списание галерия бродерия ноември 2008 или 2009 трябва ми гобленчето рождество . Предварително благодаря ilsan_89@abv.bg
[URL=http://keep4u.ru/full/db754b4755610195969a689c9be1d485.html][/URL]
Момичета,продължавам да търся схема и ключ за този гоблен. "РАЖДАНЕТО НА ВЕНЕРА"Моля,помагайте!
Здравейте,сръчни и упорити дами.Дали някоя от Вас има схемата,номерата на конците и дължината им на гоблена "Стол с цветя" на Dimensions.Преди време от някакъв сайт бях намерила всичко за него.При преинсталиране на компютъра загубих всичко.Благодаря предварително.e-mail - julia.naidenova@gmail.com
Моля ако някой има схемата, да я сподели с мен. Предварително благодаря!
kaneva@mail.bg
намерен
Много красив гоблен!( момичето върху кладенеца)Би ли споделила схемата с мен?
Адреса ми е:vba123@abv.bg:kissyou:
ЗДравейте момичета!
Отдавна не съм търсила вашата помощ.Получих в лични от едно руско момиче от club Osinka молба да и изпратя схеми на Лансвит схемите на тези гобленчета които са описани по долу.Незнам от къде си вади заключение че съм ги шила .
Молбата ми е ако някой от вас ги има да ми ги изпрати за да мога да и помогна с ваша помощ.Снимки немога да приложа защото и тя не ми ги е изпратила а само имена имам.
Предварително благодаря на отзовалите се :kissyou:
Адреса ми е abazova_s@abv.bg
Клубничное счастье
-Спи моя радость
-Радость на двоих
-В гостях у бабушки
-Солнечный зайчик.
Здравейте, момичета! Моля, ако някой има схема и ключ на гоблен "Етъра" да ми го изпрати на: veselina@hawaii.edu . Благодаря ви предварително!
http://ifotki.info/14/161ee1f50313dfe2498c8e469df489b032710c150006854.jpg.html