Заявки за месец- АПРИЛ 2013г.

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Golden Kite

Моля, ако на някой му се намират тези схеми на Golden Kite - 169, 982 и 1872 да ми ги изпрати на rosi0820@abv.bg. Прилагам и снимки. Откакто ги видях не мога да мисля за други гоблени :idea: Благодаря предварително!
Намерени! Хиляди благодарности на marti

Последно редактирано:
Моля, ако на някой му се намират тези схеми на Golden Kite - 169, 982 и 1872 да ми ги изпрати на rosi0820@abv.bg. Прилагам и снимки. Откакто ги видях не мога да мисля за други гоблени :idea: Благодаря предварително!

Вече са в пощата ти :greeneye:

Тези дали се намериха моля ви ако някой ги има да ми ги изпрати и на мен вече имам феи в зелено и оранж :idea:

102852396.jpg

102852404.jpg

nevshu@abv.bg

Благодаря ви !

Благодаря ти от сърце tdm 13

Последно редактирано:
Момичета търся схема в РМ на този гоблен. Имам я в графика, но при разпечатка е много ситна и нечетлива.

хитлерова зима

Здравейте момичета търся схемата на Хитлерова /лунна / зима на Вилер.
Благодаря за отзивчивостта предварително.
:)

http://ifotki.info/14/98cd0458dbda702899b1773f7588bc7355d9d0148626570.gif.html
Здравейте,шия в момента този гоблен(Свети Никола),но изгубих единия цвят.Комплекта е на Милена стил,конци Ариадна. Моля,някой ако има номерата на конците да ми пише на valinka.8999@abv.bg Липсва ми номер 30
Благодаря ви предварително:blueflow:

Последно редактирано:
безплатни схеми

Здравейте! Моля, ако някой има схеми на молещи ръце, малката мадона и виолетки на ланарте да ми ги изпрати на адрес floi@abv.bg. Предварително благодаря.

:kissyou:http://www.goblenite.org/attachment.php?attachmentid=166249&d=З1348839152 Здравейте момичета и момчета,търся този гоблен.Имам само половината,пропуснах миналата година два от броевете на сп.Дона.Благодаря предварително! rossi.petrov@gmail.com]

Благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми!:kissyou::kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад