АВАНТЮРА 4 - ФИНАЛ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Shanni,

с това контурче и изключително подходящата рамка гобленчето направи е светнало! :clap: Човек ще каже, че зайчетата са мацали и рамката!
Какво да кажа - кой то си го може, си го може!

Последно редактирано:
Смятам, че успях с подбора на цветовете и контурът ми е пестеливо и почти незабележимо приложен.Така съм най-близо до схемата.Важното е ,че дори огромният камък пред зайковците ще изпълни ролята си ,"че как празник без яйце"!:idea:,а ние си направихме чудесна игра.Е, и аз познах за животинчета и цветенца и се забавлявахме с предположенията си.Ния успешно ни подвеждаше и ставаше още по-интересно.Благодарим ти !За снимката ,трябва да си призная ,че се оказаха доста нефотогенични тези животинки и направих много опити ,но успях, "пишман фотографът" и си е малко мое постижение.Успехи и здраве момичета и готови за други игри!:kissyou:

Последно редактирано:
Моята Великденска история-2
На мен и децата ми ни харесва, надявам се и на Вас:

8624225196_9c2a9981c1_n.jpg

Не знам дали е от моя компютър, но аз на dushkova и sanita не виждам крайният резултат. :confused: Останалите оформени зайковци са станали страхотни. :clap::clap::clap:

Не знам дали е от моя компютър, но аз на dushkova и sanita не виждам крайният резултат. :confused: Останалите оформени зайковци са станали страхотни. :clap::clap:

При мен се отварят. Вероятно имаш проблем с радикала. :confused:
За гласуването ще можеш да ги видиш и тях, надявам се. :idea:

всички показани до тук са много хубави:clap:аз моите художници в понеделник ще ги взема от рамка.

И при мен Душкова и Санита не се отварят :(

Гласуването ще бъде трудно... :confused:
Всяко гобленче си има своето обаяние. Е, някои ми харесват повече, разбира се, но има няколко, между които направо не мога да избера - всяко ме привлича с различна красота...

:D Ето ги моите моите "Шокозайковци в действие" отново.Дано сега няма проблем и да се виждат.Позволих си да дорисувам едно облаче и да сложа фон,а оформлението предпочетох да е рамка.

При мен се вижда картинката.Като не мога да ги прикачвам ,помолих Соня да го направи .:(Съжалявам за неудобството.

Браво момичета,много красиво сте оформили гобленчетата си - различни идеи и красоти!!!:clap::kissyou:

Това е моят окончателен вариант на авантюрата, отдавна исках да си имам банер :).

Това е моят окончателен вариант на авантюрата, отдавна исках да си имам банер :).

Прекрасно е станало.........

И аз исках по подобен начин да го оформя, но не намерих дебел филц, сега чакам да ми донесат и до великден да си го преработя

Назад