АВАНТЮРА 4 - ФИНАЛ

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата
Момичета, вчера получих наградата си за ранно познат сюжет. Искам да кажа огромно БЛАГОДАРЯ. А сега ще ви покажа с каква красота ме изненада НИЯ:
За мен великденското настроение вече настъпи. Благодаря НИЯ!!!:blueflow:

И моите Ван Гого и Ма-Донка са готови и изпрани.
Много съм щастлива, че обикновеният флумастер, с който си бях разграфила панамата, се изпра без проблеми :D:party:

И съм много нещастна, че играта свършва :cry:

Ама толкова изведнъж ми идва някак си... И всички публикуват едни такива финални речи... :(

Момичета, хайде ,не тъжете ,нали ще има и други игри!Усмихнете се ,ще ви стане по-леко!:D:kissyou:

По предложение на моето малко момиче , гобленчето решихме да го кръстим:
"Зайчета -байчета оцветяват яйце " :bunny:

И съм много нещастна, че играта свършва :cry:

Всичко има начало и край, нищо не е вечно. И както се казва, затваря се една врата, но се отваря друга. Скоро ще започнем нова игра. Или на цветовете, или нова авантюра. :confused:Нека първо да приключим тази и да минат празниците.

Привет момичета!
Аз много изостанах, но днес съм включила иглата на турбо още от 6 часа и се надявам до довечера да приключа! Моята авантюра я нарекох "Великденска еуфория".

Аз също много изостанах, а и с техниката съм зле, затова ще покажа крайния резултат когато успея да го снимам. Иначе само за протокола - моята авантюра децата ми я кръстиха "Великденско яйце".
Но пък играта беше забавна и ако имам възможност бих се включила и в друга. На всички авантюристки - :kissyou:

Ако не са разбрали всички - очаквам в тази тема да представите бродериите за гласуване във вид, в който смятате,че ще красят дома ви най-късно до 14 април.

Ето го моето гобленче вече оформено. Извинявам се за снимката, но тази е най-сполучливата от десетки такива / много блести панамата/ . Пожелавам успех на всички участници в тази тъй интересна игра.:kissyou:

mila_an , хайде опитай се да направиш още една снимка, но да е на фокус, че тази е малко размазана, дори да не покажеш блясъка на панамата. Нека картинката да се вижда по-ясно. И като изрязваш снимката внимавай, да се вижда цялата рамка.

В рамка е още по-красиво!!!:clap:На компютъра сме с моя малък внук, и той като видя гобленчето почна да повтаря Баю ,Баю...:D:D:D

:D Ето и моето гобленче.Не успях да избегна отражението от стъклото.Позволих си да си дорисувам едно облаче и да ушия фон:kissyou:

Назад