Получени подаръци от игра-8 март и извън нея

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
:idea: Както казах за мен празника продължава.
Искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Катето/Ducky/ за невероятният подарък който днес получих! Нямам думи с които да опиша вълнението когато го отворих и от красивата торбичка се показаха страхотно изработен гоблен, зюмбюл в саксийка, прекрасно ушита картичка с мили пожелания, две комплектовки които ще си ушия, заготовки за картички, мартеничка, бомбони, чай, семена за цветя, които ще си засея в Черноморец и едно чудо/ пънч/ ,за бродерия.
Мила Кате, благодаря ти от сърце за щедрата душа!!! :kissyou::kissyou::kissyou:

И тъй като мястото не стигна, продължавам :kissyou:

Извинявам се за лошите снимки, но са правени с телефон.
А сега продължавам с празника, отивам на купон с бургаските гобленарки.

Ауууу, че хубаво завършва тази 8-мартенска игра! Чудесно представяне от страна на всички! :flowerlove:

Хубави емоции тази пролет, момичета!

Има едно момиче,което не си е получило подаръка все още,или вземете по на сериозно игрите иначе ги спирам,и няма да има такива вече:confused:
Чакам от сутринта отговор от госпожата,която трябва да праща,не мога да коментирам,докато не чуя и нея:idea:

Ако правилно съм проследила нещата boneli не е получила.
Това което цитира Катя е подаръка който тя е изпратила.

Днес получих страхотна изненада от Sisak, вижте какво сладко ангелче-кукла си имам! И пеперуда, и лак за нокти, и картичка с мило пролетно пожелание! Ангелчето е с крилца, и розова коса -как ги правите тези кукли, не знам! Подаръкът е пратен за 8 март, но мой пропуск с телефона е причината да получа чак сега... Мила, Сиса, БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ !:kissyou: И да добавя, че пеперудата не е само за украса - крилцата й са със семенца, които вече са посадени /аз разполагам само с балкон и сандъци за цветя, но имам място!/ Така че сега се чудя дали ще пораснат, и ако ДА - какво ще порасне?

Още веднъж да благодаря за милия жест!:blueflow:

Последно редактирано:
По-добре късно, отколкото никога :kissyou:

21798.jpg

ПОДАРЪК за 8 март от boneli - Нели

Ето и моя подарък от Нели Божинова - boneli. Прекрасен е подарък искам да благодаря на Нели и да и се извиня е чак днеска го взех подаръка но до днеска не се знаеше подаръка къде е? Защото в главната поща нямаше нищо обикалях всичките 4 пощи който са в Добрич и го на мерих в горната поща и обвивката беше скъсана моето име не си личеше. Затова имах проблеми. И отново Благодаря и се извинявам че снимката е малка дано да се види хубаво.

Честито,kati31! Познати са ми подаръците на Мария, всичко което докосне е изпипано до съвършенство, невероятна е!
Пет пъти се връщах да гледам гащите на Зайко хахахаха:-| :kissyou:

Остави:D То и аз вече три пъти отворила снимка да погледам на бельото:D

Чудих се, маях се, къде да публикувам и най-накрая избрах тук да публикувам прекрасния подарък, с който ме зарадва freeky за Великден. Сърдечни благодарности!

Назад