Не участвам в тази игра, но много ми се ще и аз да кажа някои неща на някои хора. Дали обаче има смисъл не съм много сигурна. В едно обаче съм сигурна, че трябва нещо да се промени в тези игри. Знам, че мястото на този пост не е в тази тема, но наистина не знам къде да направя предложението си. Имам идея, как да се организира игра, пък вие момичета ще кажете бива ли я идеята или не струва. Предлагам след обявяване на играта и набиране на желаещите за участие да се направи класация както в университетите. Какво имам предвид- Имаме игра и срок за записване. След изтичане на срока виждаме има например 10 желаещи за участие. Манка дава още 3 дни срок, в който всеки изпраща списък с имената на 8 човека, от които би искал да получи подарък. Например 1. Светла Петрова 2. Сисак и т.н. Ако Светла е на първо място в няколко списъка, тогаво Манка тегли жребии точно на кой ще изпрати подаръка си Светла.И така докато се удовлетворят всички желания. Ако има обаче желаещ да участва в играта, например Муци-пуци, но никой не желае да получи подарък от нея, тогава Муцито автоматично отпада от играта, просто защото никой не желае да получи подарък от нея и няма защо момичето да се напъва.Манка обявява отпадналите и играта започва.