Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ооооооо то това с разпознаването уж щеше да почне от 7 етап ама неееееееееееее. Не знам за останалите ама на мен все повече не ми прилича на нищо. Дори първоначалната визия на кокошка ми се загуби....

Юрка, нали не си мислиш,че съм ви подвела и наистина шиете есно нищо?!
Вервайте ми, ще ви хареса "нищото". :gipsy:
 Много си ми е пъстричко и веселко.
 Много си ми е пъстричко и веселко.
Юрка, нали не си мислиш,че съм ви подвела и наистина шиете лесно нищо?!
Вервайте ми, ще ви хареса "нищото". :gipsy:

/, предполагам, че и сивичкото ще опаткам, щото е мъъъничко, но може да не се сетя да се обадя. Не се подвеждайте по това, че съм онлайн - включвам се автоматично когато работи компа.
/, предполагам, че и сивичкото ще опаткам, щото е мъъъничко, но може да не се сетя да се обадя. Не се подвеждайте по това, че съм онлайн - включвам се автоматично когато работи компа. и за мен това е нещо, което не ми прилича на нищо. Засега. Надявам се докъм 14ти етап да започна да се досещам
 и за мен това е нещо, което не ми прилича на нищо. Засега. Надявам се докъм 14ти етап да започна да се досещам  Малко ме обърква това половин пиле дето се жълтее изпод извитите рога на младия елен опа, овен.., както и китките и листака дето фърчат из облаците. Но залагам на дърво, което минава между най-десните две облачета :lookup:
 Малко ме обърква това половин пиле дето се жълтее изпод извитите рога на младия елен опа, овен.., както и китките и листака дето фърчат из облаците. Но залагам на дърво, което минава между най-десните две облачета :lookup: Дали не е ред вече на светло зеления цвят?
 Дали не е ред вече на светло зеления цвят?Вече съм готова.Колкото и да си намествам :greeneye: , не мога да видя картинката. Туй нещо, дето ми приличаше на заек, вече ми заприлича на мишка със сини панталони и жълта блузка а там горе из облаците май има шапка с перо. :idea:Дали не е ред вече на светло зеления цвят?