АВАНТЮРА 4 - 9 ЕТАП

• Началник на темата Началник на темата NIA
  • Начална дата Начална дата

NIA

Модератор
Днес няма да показвам залозите, защото никой не позна. Печелившата в случая съм аз.
Май вече се изморихте да гадаете. За това днес ви пускам етапче с два цвята. Време е вече да познаете поне малко от картинката.

Краен срок за завършване на етапа - вторник / 26 февруари.

Ооооооо то това с разпознаването уж щеше да почне от 7 етап ама неееееееееееее. Не знам за останалите ама на мен все повече не ми прилича на нищо. Дори първоначалната визия на кокошка ми се загуби....:(

Да рапортувам - готова съм с етапа. Но и аз вече не виждам кокошката.:D По-скоро виждам две зайчета, но какво е туй нещо между тях - идея си нямам.

Ооооооо то това с разпознаването уж щеше да почне от 7 етап ама неееееееееееее. Не знам за останалите ама на мен все повече не ми прилича на нищо. Дори първоначалната визия на кокошка ми се загуби....:(

Юрка, нали не си мислиш,че съм ви подвела и наистина шиете есно нищо?! :confused:
Вервайте ми, ще ви хареса "нищото". :gipsy:

Рапортувам ,ама и на мен вече ми се обърка фантазията с" нещото":crazy:Весело ми е,явно ще е симпатично животинче в пролетна зеленина и цветенца.:idea:

:confused: а може ли да са две симпатични животинчета?
Извинявам се за намесата, но и аз вече нямам търпение.

Запасете се с търпение до вторник. Тогава със сигурност ще се вдигне завесата. Тогава ще разберете и кой е бил най-близко до отговора . За него ще има специална награда след края на играта.

:DМоят заек стана много жълт тази вечер. Гледам, гледам и все още нищо не виждам.:lookup::lookup: :gipsy:За протокола и аз вече съм готова с празничното нещо.:kissyou:

Браво !!!!

Браво на Ния !:clap: Организирала е забавна и весела игра /авантюра /:idea:За ме от ляво има мъжки заек със сини панталонки а от дясно е нещо женско животно като "патица"Чакам да порасне дървото
и да полетят пеперудите ! Е това виждам аз :D

Юрка, нали не си мислиш,че съм ви подвела и наистина шиете лесно нищо?! :confused:
Вервайте ми, ще ви хареса "нищото". :gipsy:

Оооо изобщо пък нямам такива мисли , Ниа :kissyou: Като техника до сега не ми е сложно, а че ще е красиво не го поставям под съмнение.
Единствено ме е яд че все още не мога да се фокусирам точно какво е....:D

Аз този уикенд имам малко служебни ангажименти...и ще мога да седна да шия чак в неделя вечерта...ако до тогава всички други са готови не ме чакайте...ще догонвам :)

Мен пък не ме търсете до другия петък... :(
Засега уших жълтото /тук вътрешно се считам за победител, защото пак заложих на този цвят, въпреки че не написах нищо ;)/, предполагам, че и сивичкото ще опаткам, щото е мъъъничко, но може да не се сетя да се обадя. Не се подвеждайте по това, че съм онлайн - включвам се автоматично когато работи компа.

Какво да кажа за ''нещото'' или ''нищото'' ... не знам :D и за мен това е нещо, което не ми прилича на нищо. Засега. Надявам се докъм 14ти етап да започна да се досещам :D Малко ме обърква това половин пиле дето се жълтее изпод извитите рога на младия елен опа, овен.., както и китките и листака дето фърчат из облаците. Но залагам на дърво, което минава между най-десните две облачета :lookup:

Надявам се в следващия етап да вкараме малко кафевичко вече - залагам на средното

Вече съм готова.Колкото и да си намествам :greeneye: , не мога да видя картинката. Туй нещо, дето ми приличаше на заек, вече ми заприлича на мишка със сини панталони и жълта блузка а там горе из облаците май има шапка с перо. :idea::D Дали не е ред вече на светло зеления цвят?

Вече съм готова.Колкото и да си намествам :greeneye: , не мога да видя картинката. Туй нещо, дето ми приличаше на заек, вече ми заприлича на мишка със сини панталони и жълта блузка а там горе из облаците май има шапка с перо. :idea::D Дали не е ред вече на светло зеления цвят?

Не само сини панталонки но и шарена поличка от другата страна....

Назад