гоблени- manka

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
О, браво, браво, чудни са престилчиците. :clap:А подаръкът за другарчето ти е истинско бижу.:clap::clap::clap::kissyou:

Много красиви коледни красоти Марианка , поздравления за декупажа , всичко ти е прекрасно :clap::clap::clap:

И продължаваме с това комплект на Орхидея,дойде му най-сетне реда,благодаря на джъмпито,защото ми е подарък от нея:blueflow:-

Последно редактирано:
Май всички ти се радваме, че хвана иглата :D.Друго си е когато се ходи на гобленарски срещи - и мерака му се връща, пък и стимул получава
Много са сладурски!

Съгласна съм ,че като хванеш иглата нямаш спиране и все красиви неща се получават! Браво!:clap::clap:

Благодаря ви миличка,че сте писали в моята страничка:kissyou:
Между гоблените трябва да има и с какво да се разсейваме нали:idea:
Това вече е подарено,но съм я снимала бутилката без панделката..

Ей, страшна майсторка си! Декупажа е голяма краста.:clap::clap::clap: И мен ме сърбят ръцете, ама ако се заловя и с него вече ще ме изгонят от къщи.:kissyou::kissyou:

В тази темичка май има застой?! Хайде, показвай бързо над какво се трудиш в момента?!:)

Ей, Манка, много хубавини видах! Удоволствие е да разглеждам страничката ти! :clap::clap::clap:

Много,много време ме нямаше в тая страничка голям срам.
А сега бързам да се похваля,с една красотичка,имам и няколко коледни ушити,но искам първо да ви покажа това.
Разработка на нашето Силве,за което и тук и благодаря.

Последно редактирано:
Отварям форума и...изненадка!!! Най-накрая си се събудила от "зимния сън" и то с чудесно ново попълнение.:clap: А коледните?!

Сега,сега след малко ще кача и коледните filmi ,то май тоя сън е продължил близо година и нещо:)

Благодаря Светле:kissyou:

Ето две коледни мотивчета,много си ги харесвам

Последно редактирано:
Супер Дядо Мраз, а и врабеца си го бива, браво на майсторката.
Сега,сега след малко ще кача и коледните filmi ,то май тоя сън е продължил близо година и нещо:)

Благодаря Светле:kissyou:

Ето две коледни мотивчета,много си ги харесвам

Хе-хе сладурчета!!! :loveglasses:Зареждам се с коледно настроение от страничките във форума........твоята и на останалите...:kissyou:

Назад