manka Гобленар Модератор 19 Април 2006 #1 :hello: Първо искам да се извиня за качеството на снимките.И започвам с тези малки красоти.
manka Гобленар Модератор 19 Април 2006 #3 Този го уших за моя син досещате се как се казва;Два пъти го хвърлях,но накрая успях :idea:
manka Гобленар Модератор 20 Април 2006 #5 Вашите творби~гоблени ушите от Манка :idea:Това го ших миналия месец
manka Гобленар Модератор 2 Май 2006 #7 :hello: Айде малко продължение Последно редактирано: 8 Декември 2012
manka Гобленар Модератор 26 Октомври 2006 #15 Благодаря от сърце qni ,айде и още една малка богородичка готова,нея бързах да я ушия понеже ще я подарявам на един скъп за мен човек И понеже като си почиствах темата си изтрих котета на Вервако ги качвам пак:idea:
Благодаря от сърце qni ,айде и още една малка богородичка готова,нея бързах да я ушия понеже ще я подарявам на един скъп за мен човек И понеже като си почиствах темата си изтрих котета на Вервако ги качвам пак:idea:
manka Гобленар Модератор 9 Ноември 2006 #16 Тъй като все още мисля какво да шия, набързо днес сътворих тази зодийка
manka Гобленар Модератор 2 Януари 2007 #18 Ето го моето прасенце за 2007г.,имам и още едно , но него го дадох за рамка и ще го покажа по-късно. Благодаря момичета,дано ми донесе късмет, тази година имам нужда от него:kissyou: А тази сладурана я уши дъщеря ми,да си правят компания
Ето го моето прасенце за 2007г.,имам и още едно , но него го дадох за рамка и ще го покажа по-късно. Благодаря момичета,дано ми донесе късмет, тази година имам нужда от него:kissyou: А тази сладурана я уши дъщеря ми,да си правят компания
manka Гобленар Модератор 16 Февруари 2007 #19 Приключихме с прасчовците,сега преминаваме на пиленца и зайци
manka Гобленар Модератор 26 Февруари 2007 #20 Ето вижте резултата като няма форум-има гобленчета готови