Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Всички ме изпреварихте в записването ,но е важен е номера който ще даде модератора.Така че и аз се хвърлям в дълбокото.Записвай ме NIA![]()
NIA, запиши ме! Идва зима, дано успея да се справя,че напоследък нещо не ми стига времето.
Eто ти нагледно. Представи си,че ограденото с червени линии е цялата схема. Тази площ може да е изцяло запълнена, а може и да има отделни участъци, където не се шие. Размерът на гоблена в дадения пример е
6 кв. шир. х 8 кв. вис. = 48 кв.
Условието на конкурса е не 48 кв както е в случая а в границите на
250 - 400 кв приблизително плюс-минус 5 кв.
Определени са тези параметри, за да не се занимаваме с дребосъци, а и да не са много големи гоблени,че изискват повече време за ушиването им.
Въпрос на лично предпочитание е кой какъв гоблен по размер и по вид ще си избере - дали да бъде малък или по-голям, или пък дали изцяло да е ушит или само части от него.
В крайна сметка гоблена се харесва не заради големината му или колко има ушито в него, а заради самата картина и как тя ни въздейства.
Nia, следя темата с интерес! Доста отдавна не ме беше заинтересувала никаква игра, но току-виж тази ме събуди! Но има нещо в регламента което не ми е много ясно.
"Гоблена, с който ще участва се съобщава на имейл konkursgobleni@abv.bg, като се изпраща и снимка – картинката на гоблена направена заедно с вестник с датата , след която стартира конкурса , т.е. дата след 1 ноември, и се посочва оригиналното или дадено от вас име на гоблена."
Какво точно и защо трябва да снимаме и изпратим? Разпечатана снимка на гоблена, който мислим да шием, сложена върху вестник? Това не гарантира, че не сме го започнали много преди тази дата? За какво е тогава? Нещо не мога да стопля. Обясни, моля те!
Роси, вярно е, че снимката не гарантира нищо.Но защо пък да се лъжем? Все пак времето е една година...А аз понеже не разпечатвам схеми ще снимам на фона на компютъра празната панама и конците.
И аз се записвам , но може ли да се включа на по-късен етап , след 1-ви януари например , трябва преди това да си довърша започнатите неща :kissyou:
Така като гледам, темата ми пасва на отлежаващите и чакащи комплекти, нали може и с готова комплектовка? Още малко ще помисля, но Ния имаи едно на ум и за мен...........:gipsy: