Лили 3 Януари 2012 #62 Здравче мацката ти е много красива.:clap:Ще си съперничат със Саманта май а.:kissyou::kissyou:
doris Гобленар 3 Януари 2012 #63 Браво на теб! Много и много хубави неща си сътворила!:clap::clap::clap:
rositsa Гобленар 3 Януари 2012 #65 Позздравления , Св. Мина е прекрасен , очаквам да го видя в рамка :kissyou:
zdrave 3 Януари 2012 #66 Благодаря момичета :kissyou: Роси, днес ще ходя да го взема и нямам търпение да видя какво съм избрала
Благодаря момичета :kissyou: Роси, днес ще ходя да го взема и нямам търпение да видя какво съм избрала
Ge4i1970 Гобленар 3 Януари 2012 #67 Здравче, с нетърпение очаквам да видя Св. Мина в рамка! Много е хубав! Обувчиците също много ми харесаха.
Здравче, с нетърпение очаквам да видя Св. Мина в рамка! Много е хубав! Обувчиците също много ми харесаха.
sissak Гобленар 3 Януари 2012 #68 Отдавна не съм ти преглеждала темата и съм изпуснала много красоти.Поздравления за новите попълнения.
Отдавна не съм ти преглеждала темата и съм изпуснала много красоти.Поздравления за новите попълнения.
van4e_to 3 Януари 2012 #69 Лелее, Здравче! Голям берекет в твоята темичка! От хубави по-хубави! Не мога да им се нагледам! Да са ти честити :clap::kissyou::kissyou::kissyou:
Лелее, Здравче! Голям берекет в твоята темичка! От хубави по-хубави! Не мога да им се нагледам! Да са ти честити :clap::kissyou::kissyou::kissyou:
GILDA 3 Януари 2012 #70 Браво Здравче .Много ползотворно си завършила годината .А тези пантофки направо да ти продумат и Св.Мина и Венецията много ми харесват като всичко което излиза от ръцете ти.:clap:
Браво Здравче .Много ползотворно си завършила годината .А тези пантофки направо да ти продумат и Св.Мина и Венецията много ми харесват като всичко което излиза от ръцете ти.:clap:
mila_an 5 Януари 2012 #74 Да ти е честит! Нека носи много благополучие в дома ти! Рамката е страхотна, допълва идеално красотата на гоблена.
Да ти е честит! Нека носи много благополучие в дома ти! Рамката е страхотна, допълва идеално красотата на гоблена.
rositsa Гобленар 5 Януари 2012 #76 От пръв поглед ме грабна този Св.Мина , да пази и закриля теб и близките ти :kissyou:
zdrave 6 Януари 2012 #77 Благодаря на всички надникнали тук. Този гоблен е много специален за мен :kissyou:
venipetgab 11 Януари 2012 #80 Здраве, да е живо и здраво:baby:, много сладки буйки ще си има.:clap::clap: А пък аз си харесах едно венецианско пейзажче.:kissyou:
Здраве, да е живо и здраво:baby:, много сладки буйки ще си има.:clap::clap: А пък аз си харесах едно венецианско пейзажче.:kissyou: