anito11 20 Октомври 2010 #49 Изключително красиви и стойностна колекция! Поздравления за усърдието и качеството на изработка!!!
nvvs 17 Декември 2010 #53 Здраве, не е или е студено? Майтапа на страна, много е хубава !!!:clap::clap::clap:
Pepito 17 Декември 2010 #54 отдавна ми се шие нещо натюрмортно а като гледам твоя последен гоблен доста се вдъхновявам . станал е много красив и тези ярки цветове греят, греят...
отдавна ми се шие нещо натюрмортно а като гледам твоя последен гоблен доста се вдъхновявам . станал е много красив и тези ярки цветове греят, греят...
zdrave 18 Декември 2010 #57 Благодаря на всички надникнали тук :kissyou: Момичета вие сте моят голям стимул , защото всички тук творите красоти. Последно редактирано: 29 Януари 2011
Благодаря на всички надникнали тук :kissyou: Момичета вие сте моят голям стимул , защото всички тук творите красоти.
zdrave 18 Декември 2010 #58 jivi каза: Много хубава е станала,искам да те попитам с кръстат бод ли си я шила Кликнете, за да разширите... Привет jivi, да кръстат бод е :kissyou:
jivi каза: Много хубава е станала,искам да те попитам с кръстат бод ли си я шила Кликнете, за да разширите... Привет jivi, да кръстат бод е :kissyou:
zdrave 3 Януари 2012 #60 Не мога да си намеря темата , то много паяжини при мен да взема да покажа нещо :greeneye: