ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Нели, станало е чудесно!

Благодаря ви момичета за прекрасните саксийки които избродирахте за мен!:kissyou::kissyou::kissyou:

Ето и моята прекрасна покривчица, украсена за великден! Искам да благодаря на всички участващи в играта и съответно да ви пожелая на този красив празник, много здраве и повече свободни минути за вашето хоби, а именно гобленарството. Много съм щастлива, че бях част от вас и оставих частичка пък от мен. Надявам се и на други игри заедно да участваме!

zezata,много ти е красива Великденската маса!!!!Да ти е честита новата покривка!!!!
Насе,имам известие в пощенската кутия,утре сутрин съм в пощата.С нетърпение си чакам покривчицата,че да си я помириша.......

Насе, пуснах гобленчето на 7.05. казаха за два дни, би трябвало да е пристигнало вече:)!

Диде, получих си робинчето!Супер е!Благодаря ви,момичета от сърце и за изпълнението и за подаръчетата :kissyou:Остава да довърша моята и част и в Стара Загора ще го видите "на живо"

Нели, снощи успях да го взема от пощата - сега остава да го довърша.:D

Благодаря ви за доставеното удоволствие от играта.

Дианка, и Великден мина и изборите...до кога ще се ослушваш :confused:

Юра, понякога обстоятелствата са различни, а особено и като свърши конеца преди да сме минали Дунава. Затова, остава да завършиш надписа на птичето, и малко от контура. Утре ще ти го пусна по пощата. Чао, а дано изборите донесат добри новини. :idea:

Дианка, като си се записала в играта да си мислела Всеки си има обстоятелства.:D
Иначе няма проблем каквото има ще си го довърша.

Милички,покривката ми отдавна е у дома,но ще я довърша и тогава ще снимам.Благодаря на всички ви за положеното старание и подаръчетата-изненадки!!!!♥♥♥ Целувам ви!!!!
Живот и здраве,през октомври ще я донеса в Стара Загора . Ние се каним от петък да сме там,дано котка не ни мине път....

И моя вече си е у дома :gipsy:
Прекрасен е - остана за коледа да го облека в рамка .

Благодаря на всички Вас за търпението и старанието което вложихте в моя проект :kissyou:
Благодаря и за изненадките подаръчета :flowerlove:

Преди да се впусна в следваща въртележка да ви покажа моето гобленче завършено.Е, не е изпрано и "облечено", но за това малко ще почака.
Още веднъж искам да благодаря на всички момичета,взели участие в неговото осъществяване и оставили в него време и сърце.Благодаря ви, момичета!:kissyou:

Назад