ВЪРТЕЛЕЖКА 4

Четири жълти пеперудки за Дида /понеже бяха в един ъгъл/. Този робин до края си остана загадка за мен , стрелките по схемата хич не ми се връзваха с ушитите пеперуди, ориентирала съм се по вече ушитите ъгли на покривкта, дано не съм сбъркала

Правилно си направила, Дидка е била на една водка сигурно като е правила разчертаването :D
Нооооо накрая пеперудите се наместиха и покривката става разкошна :clap:

Правилно си направила, Дидка е била на една водка сигурно като е правила разчертаването :D
Нооооо накрая пеперудите се наместиха и покривката става разкошна :clap:

Юркаааааа,водките бяха три,но това си е тайна......
Никол,става чудесно,не се притеснявай.Да не си мирисала повечко от другите??????Юра оправи посоките преди няколко врътки и сега е просто приказка!!!!

Насе,робина на Мишел е у дома,но в неделя ще шия,че ми е натоварено от утре.

Вчера получих пратката, но не съм я започнала, понеже приготвям куфара. Смятам другата седмица да позапочна робина на Юра.

Е, този път Български пощи надминаха себе си... тази пратка е пътувала 7 дни!

Диде, получих котета вчера.
Нели, но за съжаление , ще се върнат в "родния си дом" май чак след празниците.Бързам нещо за Цветница и едва ли ще успея и скотетата.Извинявам се много, предварително

Готова съм!!!!
Михаела,гобленът ти е приказен!!!Изглеждаше блед някак си,но като уших буквите - направо грейна!!!!Ще останеш доволна от избора си.Няма да снимам,че съм един фотограф "приказен".......Утре сутринта ти го пускам и ще си го видиш и ще направиш свястна снимка.

Момичета, четох, гледах графика...нещо не се оправям...Можете ли да ми кажете къде е робина на Никол с котките на Маргарет Шери??? Може би в Светла? Ама да не прибързвам...Понеже не съм си довършила(да не казвам започвала) моята котана, искам да помоля да ми го изпратите на мен преди Никол, да го завърша. Казала съм на Никол, че ще помоля за този вариант и след това може и лично да и' го предам. :kissyou:

А в мен са чашките на Тянка. Скоро не бях шила гобленов бод и си мислех, че ще ми е странно. Странното обаче е, че ми е много приятно и доста бързо върви :D А колко красиви ставааат... :kissyou: Смятам, че скоро ще се справя с моята и ще пращам..но без да снимам :) Да има и малко изненада :greeneye:

С най-голямо удоволствие ще кача снимка гобленчето си! Благодаря на всички! :kissyou: За първи път ми се случва в един ден да се сдобия с два завършени гоблена - късно през ноща и аз довърших чашите на ДИМ. Голямо вълнение ми се струпа...
Eто го и него

Момичета, беше ми много приятно да си шием заедно :kissyou: С нетърпение ще чакам да видя и Вашите красоти завършени :thumbup:

Последно редактирано:
Момичета, това е последното моделче от "Въртележка 4"- ноемврийското коте за Нелито.

Удоволствие бе за мен да избродирам за всеки участник нещо от цялостния проект.Остава да довърша само моя.Благодаря на всички за положителните емоции,които ми доставиха.
До нови срещи в следващата "Въртележка":kissyou:

Светле, ще се постарая до утре да пусна и твоето робинче, само да ти кажа, че едното зелено свърши до последно.......
Сорри, ама не успях имам 100-на бода още по фона.

Последно редактирано:
Диди, пеперудите отлетяха за Силистра!

Благодаря на всички ви за чудните преживявания с тази игра!:kissyou::kissyou::kissyou:

Светле, супер ми е котето:clap:, изобщо всички котета:thumbup:, момичета много благодаря:kissyou:, страхотни сте!Беше ми много забавно и с голямо удоволствие участвах и в този робин. За съжаление на финала малко се изложих, Насе ще се опитам до утре да завърша, останал ми е контурният бод и ако успея ще го пусна , ако не след празниците. Саксийките са станали чудесни.
На Светлето в конците още от начало липсваше едно зелено, мисля 986 или подобно и аз сложих това което имах,но беше малко, може би то е свършило.
И накрая, надявам се да успея да дойда на следващата национална среща и да се запозная на живо с всички вас! Весели празници ви желая:flowerlove:!

Последно редактирано:
Само за моя все още няма вест :D

Светле май ще има доста бира да черпиш :D

Успях, но няма да пращам, :gipsy:

8691812657_f7ae8f50e8_m.jpg
8691812691_4af71b7d44_m.jpg
8691812725_499fe9e138_m.jpg

Весели празници, момичета :kissyou:

Последно редактирано:
Юра, твоето робинче го чакай след Великден, че много ми се насъбра тези седмици и нямам време почти за иглата. Ще се постарая обаче. Весели празници.

Назад