Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата didida
  • Начална дата Начална дата
Ха-ха Nev благодаря. Да дребничко се получи кубчето :D , ама успях да го ушия. По същия начин, както бискорнюто. Веселото беше на последните шевове от сглобката - като ги обръщах - от опаци към лице:crazy:

И последно за сега - една картичка за 11годишен рожденик, приятелче на сина ми :loveglasses:. Първата снимка е "вечерна" на лампа, а втората на естествена светлина рано сутринта. Мисля, че нито една от двете не показва истинските цветове.

А, то имало и още :)
Да попитам, картона на картичката за рождения ден сама ли го изряза и украси или някъде се продават такива?

Nev картончето е от Джули арт-Варна. Готово е, аз само нарисувах звездичките. Имат много видове отвори и различни цветове. Предлагат и релефни картончета . Дано не се счете като реклама :confused:

Благодаря ви момичета :kissyou:
Сега да ви покажа и първия си опит с мъниста. Това нюню си го купих от Оля на 5-тата национална среща. Има какво да се желае още в наниза ми, ама като за първи път - толкова можах. Но, определено ще последват още мънистени :D голяма зарибявка е:gipsy:

Много добре ти се е получило. :clap::clap:Сега съжалявам, че и аз не си купих от тези икони, но по-нататък ще си поръчам.

marji благодаря за съветите и мнението:kissyou:. Ти си веща с мънистата и твоето мнение е ценно за мен:blueflow:. Някои мъниста сякаш ми се усукват :confused:, но следващия път ще стегна повече.

Тази мънистена икона я виждам за първи път и много ми харесва. Мисля, че отлично си се справила с мънистата :clap::clap::clap:
Права си, ще последват още и още мънистени красоти, защото мънистата са много зарибяващи. Аз да си призная много трудно се отървах от тях, бях пощуряла ама сега съм добре.

Благодаря ви. Много ми е приятно, че надничате при мен:):kissyou:
Сега да ви покажа подаръците за племенниците ми - и двамата имат рожденни дни този месец. За него "Херитаж", a за нея "Риолис":idea:

Последно редактирано:
Назад