Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата didida
  • Начална дата Начална дата
А това - за малката ми принцеса :loveglasses:
Гобленчето е на РТО "Чудесная прогулка" и си има другарче "Разскажи мне сказку", но не съм го срещнала в нета още, че да ги изтипосам и двете едно до друго в стаята на малката:D
Рамкирах сама, дори съм купила същата рамка и за другарчето му:crazy: все някога ще го намеря.

"Чудесная прогулка" и този ретро автомобил са ми подарък - оригинални гобленчета от игра в другия форум. Естествено после издирих от нета и другия ретро автомобил на "Чаривна Мить"

Междувременно и един ключодържател, изненада за съпруга ми - заминаваше в командировка и реших да му дам нещо за късмет :kissyou:
Ето - отпред и отзад

Последно редактирано:
Продължавам с черната панама :oops:
Харесах си няколко силуета ( май все налитам на серии :confused:)
Ще ги сложа в спалнята - мисля, че ще стоят добре, защото е в черно-сребристо-бяло. Ето първия от тях. Сега бродирам втория, но малко ми доскучаха тези сиви и черни цветове :PP и най-вероятно след втория ще се захвана с нещо ярко и многоцветно :rainbow:

Последно редактирано:
Благодаря ви момичета - вашите мнения са голям стимул за такива като мен - без много опит :kissyou:

Последно редактирано:
Ти на това малко опит ли му казваш??? Имаш богата колекция от красиви гоблени:clap::clap::clap:

Поздравления за прекрасната колекция. Само за три години си избродирала толкова хубави неща! :clap::clap::clap:Но Пълнолуние определено ми е фаворит.:kissyou:

Ехеее, какво си направила ти - шашна ме. Много красиви и интересни теми. За всеки да има по нещо. Браво! Колите ми направиха голямо впечатление, макар, че не само те ме впечатлиха

Здравейте :kissyou:
да покажа и втория си завършен силует
Пера и гладя непосредствено преди рамкиране, че иначе по-трудно ги съхранявам. Вие как процедирате?

Последно редактирано:
Отдавна не съм влизала тук....:confused:
Сега, обаче искам да ви покажа едни дребни подаръчета - вече са при притежателите си. Първия от тях е едно бискорню (малко се поозорих докато го сглобя:gipsy:) и една кутия декорирах за принадлежности. За първи път правих от тези неща....мисля, че се получиха прилично.

На съпруга ми му стана интересно това бискорню и на него направих ето тази "безделушка" както казват рускините. Сега виси на огледалото за обратно виждане в колата:gipsy:

Имаш чудесни нови попълнения! А това дребното как си го сглобила, не мога да се начудя. Аз няма да мога да видя къде да боцкам.

Не знам защо не ми се показват направо снимките, ами трябва да кликнеш отгоре, че да се отвори....:confused: Както и да е.....

Реших да "облека" един салфетник, за да бъде подходящ за тази покривка. Покривката не съм я бродирала аз.

Последно редактирано:
Назад