ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

За първи път присъствах на Национална среща и останах очарована от всичко. Видях много красиво направени гоблени, прекарах невероятно! С удоволствие, ако имам възможност ще продължавам да посещавам и следващите Национални срещи! :)

Привет на всички и от мен! Аз съм Мими и вече съм член на форума!!!
Прекарах два чудесни дни! Благодаря на организаторите и на всички вас за многото положителни емоции и страхотната награда от томболата!
С мама сме много щастливи, че бяхме част от тази среща!:kissyou:

Браво момичета! :clap:
Страхотна среща, като гледам снимките, доста красоти сте успели да сътворите и през тази година. :clap:
Поздравления и за организаторките, за положените усилия и търпение. Личи си, че добре са се справили, след като всички присъствали са доволни. За мен остава само да се наслаждавам на публикуваните от вас снимки.

Бургаски момичета, поздравявам ви и ви :kissyou: всички. Беше много хубаво, толкова ни хареса че искахме да има още поне един ден. :kissyou:

Страхотните ми сладурки! Голям купон сте си спретнали,а като гледам какви красоти сте ушили и младото попълнение на форума-много ме е яд,че не дойдох,но какво да се прави-догодина ще се видим!

Страхотни сте, момичета! Много красота видях и с кеф се насладих на всичко, което което сте сътворили, въпреки че на живо е много по-добре да се разглеждат произведения на изкуството. Обичам Бургас и сажалявам, че не присъствах, но за хиляден път казвам: догодина съм с вас, където и да е.
Хиляди целувки и прегръдки и от мен! :kissyou::kissyou::kissyou:

Благодаря за хубавото посрещане мили морски момичета! Беше много интересна среща, организацията супер. Жалко само, че не останах за вечеря, но следващия път (кога не зная, дано е догодина).:kissyou::kissyou::kissyou:

За първи път присъствам на национална среща.Голямо Благодаря на организаторите за топлото посрещане,големия и щур купон,за това че направиха този ден неповторим!!!!!!:kissyou:

Йоууу, момичета, ПРИБРАХМЕ СЕ!:D

С изключение на колата, вече сме си "по къщите".

И само да ви кажа, че ние петте, мисля, че си изкарахме най-страхотно тази среща :kissyou: С мааааалки изключения:D

Момичета от Бургас, много, много ви благодаря за всичко, което направихте за нас :kissyou: Страхотна среща беше и мисля ние, че отнесохме най-много подаръци (може и това да е причината да закъсаме....много ни беше багажа за към София)

А на Светла...не знам как да ви кажа колко си я обичаме, ама и да дойде до Айтос да ни връща обратно в Бургас, като тъкмо се е оттървала от нас , думи нямам :kissyou:

Мили Бургаски момичета искам да изкажа голямата си благодарност за невероятното изживяване което ни бяхте "спретнали" .Всяка следваща среща става все по-хубава.С мъка се раззделихме с Бургас оставяме там много ама мнооооооооого хубави изживявания и НЕВЕРОЯТНИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ! Ще има разкази много и може и да са в картинки:idea:
Искам да кажа на Светльона че много си я обичаме тя си знае защо /един от основните герои участвал в спасяването на софииската група/:kissyou::kissyou::kissyou:Ето затова нетрябваше да бърза да ни гони че после и се наложи да си ни прибира малко след Айтос....:kissyou:

Радвам се за софийските момичета,че все пак и за тях всичко е завършило благополучно.

На срещата получихме много и различни прекрасни подаръци. Особено ме впечатли подаръка на пловдивските момичета - едно прекрасно стихче.
Не съм им искала позволението, но се надявам,че няма да имат нищо против да го споделя с всички. И да го подарим на тези,които много искаха да дойдат, но по една или друга причина не успяха да го сторят.

За вас, мили момичета.

Добро утро! Благодаря на пловдивската група, че подариха на всички това прекрасно стихотворение, благодаря и на Ниа, че ни го предостави. :kissyou: Настръхнах докато го четох! Благодаря!

Голяяяяямо БЛАГОДАРЯ и от нас. За посрещането, за гостоприемството, за емоцията, за обслужването....... И за всички, които се вълнуват вече за следващата НАЦИОНАЛНА среща:
не се знае къде точно ще бъде, някъде из североизточна България +/- стотина километра, кого ще уплашат;
не се знае кога точно ще бъде, някъде след около година - все пак трябва да се съобразяваме дори и с календара;
знае се само, че ЩЕ Я ИМА! и както е казал хан Аспарух - АЗ КАЗАХ!
:kissyou:

Ето и моите снимки от изложбата, деловата част и страхотния купон:http://marji60.multiply.com/photos/album/908
И за кой ли път - една голяма благодарност към организаторите за чудесното домакинство и прекрасните емоции, с които ни заредиха.:kissyou:

Последно редактирано:
Огромно благодаря на момичетата от бургаската група за себеотдаването и труда, който са положили, за да бъде всичко перфектно, да ни заредят с нови емоции и положителна нагласа, от което иглите ни ще шият още по-бързо:clap::clap::clap:
Благодарности и на момичетата от всички останали групи за подаръчетата, които бяха приготвили за нас, всички сте страхотни :wine::idea:

Мили момичета ,за нас беше огромно удоволствие да присъстваме на срещата в Бургас!!!!Благодаря на организаторите!!!Толкова много красота,приятни емоции и нови запознанства !!!!!Заряда който получихме ще ни крепи дълго време и ще ни бъде стимул за изработването на нови красоти!!!!Благодаря ви момичета!!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

Назад