ПЕТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

Господи,момичета и момчета невероятни сте:kissyou:изтекоха ми очите по тая красота дето сте показали.радвам ви се от сърце:clap:

Едно огромно БЛАГОДАРЯ на всички ,от името на всички бургаски момичета за ласкавите думи :kissyou:
Постарахме се! Убедена съм,че има още какво да се желае.Винаги има.Май всички събрани тук сме максималисти - искаме още и още.Искаме да избродираме още красиви гоблени (ако може всичко,което ни харесва), да научим за нови техники, да се запознаем лично с още от виртуалните ни приятели.Съжалявам, че не можах да го направя сега, но ще се поправя на следващата Национална среща .
Ще я има - вярвам в това , както вярвам, че прекрасният ни форум ще съществува и едва ли другите социални мрежи ще могат да заменят това райско кътче.

:kissyou::clap: Благодаря на Бургаските момичета за прекрасната организация , милото посрещане и незабравимия купон. Невероятни организаторки сте и летвата вече е високо вдигната. Тръгнахме си с много положителни емоции и голям стимул за още по красиви гоблени. ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!:kissyou:

Страхотни снимки - разкошни гоблени, весела компания!
Благодаря, че ни направихте съпричастни!:kissyou:

ДИДКА, намерих в нас 5 забравени висулки от нашите подаръчета :confused: Имаш право да си избереш едничко по-големичко от твоята мини-рибка :D

И момичета, ако има някой останал без подаръче от софийската група, моля кажете, ще се постараем да компенсираме.

Невероятно събитие:loveglasses: Аз съм от скоро във форума и не успях да се включа в организацията. Момичетата организаторки бяха притеснени дали всичко ще мине както трабва, но благодарение на невероятния им ентусиазъм, стегната организация и перфектно изготвен план за действие, всичко мина повече от чудесно. Видяхме много красиви и разнообразни гоблени, гостите се забавляваха с интересни тематични игри, имаше томболи, изненади, награди....и накрая вечерята - беше весело и лично аз научих нови неща и се запознах с много приятни , отзивчиви и весели хора. Благодаря на всички за тази незабравима среща:kissyou:

:clap::kissyou: Поздрави на организаторите от Бугас.Беше една незабравима среща.Момичета справихте се чудесно.Чакам с нетърпение кой ще седне на бодливия стол за догодина.:D:D Ние ще сме там живот и здраве,където и да е.

Добро утро! Благодаря на пловдивската група, че подариха на всички това прекрасно стихотворение, благодаря и на Ниа, че ни го предостави. :kissyou: Настръхнах докато го четох! Благодаря!

Радвам се , че нашия скромен подарък ви е впечатлил :kissyou:

ДИДКА, намерих в нас 5 забравени висулки от нашите подаръчета :confused: Имаш право да си избереш едничко по-големичко от твоята мини-рибка :D

И момичета, ако има някой останал без подаръче от софийската група, моля кажете, ще се постараем да компенсираме.

Кате,искам ги и петте.....♥♥♥
Радвам се,че всичко е наред и сте се прибрали.А дали Аби срещна гларус?????

Хм..... тя да си каже, но се радвам, че успяхме да разгледаме града - бяхме и на брега - терасата е много красива! НЯМА ДА Я ЗАБРАВИМ ТАЗИ НАЦИОНАЛНА СРЕЩА! :D

Последно редактирано:
Колкото ние ще забравим софийската дето се загубихме с един трамвай и тръгнахме за Кремиковци вместо за Плиска .....ама хайде живи и здрави ....:loveglasses:

Ето и от мен малко снимки... Покрай организацията нямаше много време за снимане, но все пак има - и то повече от веселата част. Благодарим ви че бяхте с нас ...:kissyou::wine:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.494442393899890.119691.100000024027026&type=1

И на мен не ми се отваря. :(

Назад