малко от мен

• Началник на темата Началник на темата elmury7
  • Начална дата Начална дата
това са някои от моите неща. Имам и още, но съм ги подарила. До сега не съм шила със схеми от интернет, а само готови комплектовки.

Много красива колекция имаш, продължавай в същия дух да ни радваш с нови красоти. :clap::clap::clap:

Прекрасни гоблени Емили.Браво.А любимите ми рози май виждам за първи път.:clap::clap:

Много красиви гоблени си ушила! А розите, които шиеш в момента са просто приказни - ще чакам с нетърпение крайния резултат :clap: :clap: :kissyou:

Наистина, много красиви неща. Това, което шиеш в момента на коя фирма е? Не съм виждала тези рози досега, а са много нежни.

Радвам се, че ви харесват.Nev розите и дракончето са ми подарък.На някаква българска фирма са-Хермелин.За пръв път шия тяхно нещо.Но ми харесва.

Много красиви неща си ушила!:clap: Розите са просто невероятни :clap::kissyou:

Много хубави гоблени но и на мен розите са ми фаворит:clap:

моята роза е готова и рамкирана. В момента събирам парички за следващия и през това време довършвам " Тина" на Милена стил.Извинявам се за лошата снимка, но е правена с телефон

Не съм специалист,но гоблена е разкошен.Листата са като истински,все едно някой ги е сложил там.Много,много хубав!!!!:clap::clap:

Разкажи малко повече за този гоблен.

Гоблена ми е подарък и е купен от българска фирма. Казва се "ХЕРМЕЛИН".
И на мен много ми харесва как се получи. В един магазин на бул. Сливница- мисля, че спирката се казва " Оряхово", миналата седмица видях техен каталог. В каталога снимката на розите е малко по- бледа. Всъщност се получи по- добре.Харесах си нов гоблен от техните и се надявам скоро да си го купя.

Тинчето на Милена стил е готово и вече подарено.Започнах нов гоблен.Доста е голям но напредвам бьрзо защото в момента не работя и имам много време за шиене.Тези дни ще го снимам и ще показвам.

Рядко имам достъп до компютър но за сметка на това имам много време за шиене.Изобщо съм много зле с техниката но една приятелка направи хубава снимка с нейният фотоапарат и показвам етап от моята лагуна.

Назад