малко от мен

• Началник на темата Началник на темата elmury7
  • Начална дата Начална дата
Последното,което уших е вилеров оригинал на "Слънчев лъч в Алпите".Понеже е разделян на четири е 1:1.

Прекрасни гоблени сте изработили! А " Розата " и "Лагуна " ме оставиха без дъх! Поздравления!

Здравей.Гоблените ти наистина са страхотни.Моля те дай малко информация за гоблените на българската фирма-трудни ли са за шиене,хубави ли са схемите...Харесах си няколко от сайта им ама още не съм се престрашила да поръчам.

Здравей! Гоблените не са от най- лесните, оперделено са по- трудни от тези на Вилер.Но пък са много по- лесни от тези на ГК. Схемите са хубави- достатъчно едри. Бих ти показала, но за съжаление драскам по тях и съм ги изхвърлила.

Последното,което уших е вилеров оригинал на "Слънчев лъч в Алпите".Понеже е разделян на четири е 1:1.

Eто, че и Вилер (чиито гоблени аз много не харесвам), може да изглежда добре, ако се шие както трябва - не 1:4 на пиксели! :clap:

Радвам се , че ви харесва. Новият ми гоблен се казва "Място за отдих" .Почти завърших първия ред и ви го показвам.

Не изневерявате на " Хермелин".И този гоблен е много красив.Има ли много единични бодове- много бързо напредвате?!

Не изневерявате на " Хермелин".И този гоблен е много красив.Има ли много единични бодове- много бързо напредвате?!
Вярно е- не изневерих. Този си го купих с намаление, защото изпратих снимка на "Лагуната". А за скоростта на шиене- 10-12 квадратчета на ден. Това съм ушила за няма и месец. Човек с много свободно време:D

Назад