търся ушит гоблен на фирмата Криф

• Началник на темата Началник на темата zhak
  • Начална дата Начална дата
Благодаря на zhak, че ни показа ушит гоблена. Според мен синкавия отенък е специфичен за всички гоблени на Криф, което предава типичното за тях и не го намирам като недостатък. Наистина всяка фирма си има типичното. На мен не ми допада доста тъмно червения цвят на бистрото, тротоара и водата спрямо оригинала. При сградите е май по-добре, стои естествено. И все пак може би като се довърши и рамкира ще стане добре. По отношение на трудността съм съгласна с marji.

Последно редактирано:
по независещи от мен причини едва сега показвам вече рамкиран гоблена на клиф

п.п доста бях резервирана по отношение на тази фирма ,но сега като се рамкира гоблена не изглежда толкова зле:D , въпреки това аз не бих се захванала да го шия ,не за друго а заради многото единични бодчета независимо че крайният резултат е добър

Moмичета,моля ако някой знае как се прави принт върху панама ,моля да ми помогне.Благодаря!:kissyou:

Портофино е станал чудесен! Дори не съм очаквала, че ще се получи такава красота. Светлината се отразява нежно във водата..., всичко сякаш е истинско и си там! Просто червеното не е така ярко, а повече лилавее, което съвсем не е лошо. Според мен е прекрасен!

KRIF

Момичета,който е шил Криф,моля да каже каква е панамата и на 10 нишки ли се разграфява.Свалих си един гоблен и искам да го ушия.Благодаря!:kissyou:

Назад