Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Здравейте,
Моля за малко помощ.Имам схема на гоблен-правен на тази програма.С програмата не се разбрахме.Та да попитам дали някой може да ми даде линк или евентуално да удари едно рамо за промяна на файла в PDF формат...Предварително благодаря...
Много ти благодаряПрати ми схемата! Имаш моето рамо.
прочетох че имаш инструкцията за работа с програмата ще може ли да ми я пратиш благодаря
babanu@abv.bg
gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.
Здравейте,дали можете да ми помогнете да разреша един проблем с програмата? Отнася се за страницата с броят кръстчета от всеки цвят и съответно разхода на конец Как да включа тази страница в разпечатката? Благодаря ви предварително ,дано да можете да ми помогнете:blueflow:gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.
първо зада можете да експортирате в пдф формат ви трябва едно специално приложение на пакета адобе Adobe Acrobat Distiler - то е това което конвертира всякакви графични формати в .pdf файлове - а как става това ще покажа в няколко картинки.
1. от падащото меню избираме настройката за печат на страница
2. За да са ясни символите тук трябва да стои цифра от 8 до 10 . По-малките от 8 са за случай когато в схемата има множество различни бодове.А по-големи от 12 - правят символите миниятюрни и трудни за разпознаване
3. От падащото меню избираме принтиране
4.От подпрозореца трябва да изберем онова приложение с кото искаме да принтираме.
5. В нашия случай искаме да направим документа в пдф формат и за целта е необходимо в този прозорец за принтиране да имаме тази опция - ако я имаме тогава всичко е наред - програмата автоматично започва да конвертнира схемата в пдф формат
Благодаря ти много Venipetgab! Би ли споделила как разпечатваш схемата без сивите участъци в началото на всяка страница?От меню File,page setup, content,print information, show floss colors, show floss usage.:thumbup:
Много ви благодаря!!! Пожелавам ви една много успешна Нова 2015 година!!!:wine:От меню File, Page setup, Content , сложи тикче на Fabric printing (space between stitches) и OK.
Аз мисля,че за да ги няма сивите линии/за застъпване на листите/, трябва да се махне тикчето НАД Fabric printing (space between stitches