ПРОГРАМА ЗА ПРАВЕНЕ НА СХЕМИ – Pattern Maker

• Началник на темата Началник на темата dalia
  • Начална дата Начална дата
БЛАГОДАРЯЯЯ!!!!ЗЛАТНА СИ:kissyou: tdm13. Ти видя ли схемите дали ще станат,много малки квадратчета ми излизат и като си съхраня палитрата после не мога да я отворя,явно не е за мен:uhhhh:Твоето обяснение е най-добро за мен.Ще се мъча и за напред когато имам време.

Последно редактирано:
Страхотна си Тонче! Безкрайно много ти благодаря за подробните обяснения. Пробвах се и стана както си го показала. Имам и още някой въпрос, но ще те питам на лични.. :kissyou:

tdm13 не мога да изпратя снимка.JLMR780 Maria на Heritage elegans от портретите е.Ако можеш помогни да я направим в схема!:-|

Здравейте,
Моля за малко помощ.Имам схема на гоблен-правен на тази програма.С програмата не се разбрахме.Та да попитам дали някой може да ми даде линк или евентуално да удари едно рамо за промяна на файла в PDF формат...Предварително благодаря...

Здравейте,
Моля за малко помощ.Имам схема на гоблен-правен на тази програма.С програмата не се разбрахме.Та да попитам дали някой може да ми даде линк или евентуално да удари едно рамо за промяна на файла в PDF формат...Предварително благодаря...

Прати ми схемата! Имаш моето рамо.

Здравейте момичета, някой правил ли е текст с програмата? Имам предвид изцяло текст /искам да си набера Молитвата на друг език/ Как става?

Имам още един въпрос- как става разпечатването и на страницата с разхода на конците? Влизам ,слагам 20% запас,потвърждавам,но тази страница никога не ми се включва в разпечатката:confused:

Благодаря ви предварително!:blueflow:

Последно редактирано:
gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.

Добър вечер,venipetgab!
Може ли и на мен да изпратиш този учебник.:rezando:
Благодаря предварително!
:kissyou:

milka_220766@abv.bg

gari, незнам към кого беше насочена молбата ти, но ти изпратих учебника, който имам, на руски. Дано свърши работа.
Здравейте,дали можете да ми помогнете да разреша един проблем с програмата? Отнася се за страницата с броят кръстчета от всеки цвят и съответно разхода на конец Как да включа тази страница в разпечатката? Благодаря ви предварително ,дано да можете да ми помогнете:blueflow:

montebello333@yahoo.it

първо зада можете да експортирате в пдф формат ви трябва едно специално приложение на пакета адобе Adobe Acrobat Distiler - то е това което конвертира всякакви графични формати в .pdf файлове - а как става това ще покажа в няколко картинки.
1. от падащото меню избираме настройката за печат на страница
2. За да са ясни символите тук трябва да стои цифра от 8 до 10 . По-малките от 8 са за случай когато в схемата има множество различни бодове.А по-големи от 12 - правят символите миниятюрни и трудни за разпознаване
3. От падащото меню избираме принтиране
4.От подпрозореца трябва да изберем онова приложение с кото искаме да принтираме.
5. В нашия случай искаме да направим документа в пдф формат и за целта е необходимо в този прозорец за принтиране да имаме тази опция - ако я имаме тогава всичко е наред - програмата автоматично започва да конвертнира схемата в пдф формат

Можете също да си инсталирате виртуален принтер,с който превръщането на схемите в ПДФ става за секунди:idea:

Аз мисля,че за да ги няма сивите линии/за застъпване на листите/, трябва да се махне тикчето НАД Fabric printing (space between stitches

RUSINOVA65, права си, благодаря, че ме поправи, а това което аз съм посочила е за разстояние между знаците. Просто съм се объркала.

Назад