Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
И аз искам помощ. Преинсталираха ми компютъра и се наложи пак да инсталирам РМ, но сега не мога да отворя нито една схема и ми дава следното съобщение:
License Initialization Failure NETWORK: Network Driver Appears to not be serving this directori (-102) for C:/Program Files/Hobby Ware/Pattern Maker forcross stich/Program_v4/pmaker.exe
а след това излиза и съобщението, което излиза и при Светла Петрова. Какво да правя
И аз искам помощ. Преинсталираха ми компютъра и се наложи пак да инсталирам РМ, но сега не мога да отворя нито една схема и ми дава следното съобщение:
License Initialization Failure NETWORK: Network Driver Appears to not be serving this directori (-102) for C:/Program Files/Hobby Ware/Pattern Maker forcross stich/Program_v4/pmaker.exe
а след това излиза и съобщението, което излиза и при Светла Петрова. Какво да правя
Може ли някой да ми каже как във вече отворен РМ файл да променя мрежата на 20на 20 знака и възможно ли е изобщо това.
Имам нужда от помощ, момичета. След като ползвам дадена схема за подложка и направя новата схема как да махна подложката? Благодаря.
Момичета как мога да махна контур от вече пренабрана схема и може ли да разпечатъм само със знаци и оделно контура и да корегирам знаци който не виждам долу в палитрата. схемата на тази красота става въпрос
Здравейте!!!
от доста време търся тази програма но така и не ога да попадна на добър софтуер на нея,:no: бите ли ми каза ли от къде да я сваля?
А ако може да ми изпратити и инсталационни пакет в краен случай.