ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА СРЕЩА

• Началник на темата Началник на темата sissak
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Такаааааааааааа, понеже варненки откриха списъка на участниците, подобаващо ще е и да го завършат.:idea:

Последните две участнички са също от Варна и бих добавила само - още две бъдещи пеперудки от рояка. :D
упс ......www.на_ рояци.ком .:DСамо не разбрах що ви е автобус, ами не си прехвърчите до ВТ...:gipsy:

Лелееее, ставаме 102 гобленарки /от форума/ - и то предимно Варненки!:D Много сте, ще отеснее автобуса, ама сърце да е широко! БТ, дано сте предвидили това гобленарско наводнение... ако прелее хотела, аз съм в посока ЗАГОРКА /и ако има и луканка...?/:cool:

А Пазарджик официално си признаха, че са работливи като пчелички!Пожелавам ви и през следващата година много завършени творби!
7-я ден - вече е ясен списъка, кой ще идва, кой ще води приятели...

:party:Такава атмосфера цари тук,а денят за срещата все още не е настъпил.Благородно ви завиждам на всички за емоциите , които ви предстоят.Пожелавам ви страхотно настроение и незабравими срещи,пък дано да имам късмет на някоя от следващите да присъствам и аз.
:party:

Цяла година очаквам с нетърпение този ден,и отново съм болна....Аз май здрава не съм идвала ,Светла ще нощува с мен и отново ще е потърпевша......
Надявам се да пристигнем към 11,00-11,30.Моите дружки ще идват за първи път и нямат търпение да пристигнем.

Лелееее, ставаме 102 гобленарки /от форума/ - и то предимно Варненки!:D Много сте, ще отеснее автобуса, ама сърце да е широко! БТ, дано сте предвидили това гобленарско наводнение... ако прелее хотела, аз съм в посока ЗАГОРКА /и ако има и луканка...?/:cool:

Няма страшно! Имам голяма палатка и Много голям надувен дюшек. Ще заформим "лагер" пред хотела:idea::

maleks ,приготвила съм захарчета за Захар.Напомни ми да ти ги дам,ти ще си куриера с доставката без транспортни разходи.....

maleks ,приготвила съм захарчета за Захар.Напомни ми да ти ги дам,ти ще си куриера с доставката без транспортни разходи.....
Това ме навежда на мисълта - Захар събира захарни пакетчета/пълни/, и ще се зарадва , ако идвайки от различни краища на България / и от Виена, моля ви се/донесете по някое пакетче, за да попълните колекцията и.

Защо не казвала:D Друг път и аз от Украйна ще донеся, а ако трябва и по път ще пия кафе - така още и от Румыния ще има и от Молдова :gipsy:

:clap::goodnews: Рекламата си е важна! Можем да очакваме и външни посетители, значи.... Нямам търпение вече, и се извинявам, че обърках марките бира, то от въодушевление така става!

Ge4i1970 Точно това и аз щях да кажа да си направим срещата там, но се опасявам, че ще има доста разсеяни работници :)
Sissak и това дължим изцяло на теб! Благодаря за което!

6 днии!Календарът на ВТ, случайно или не, съвпада с първата публикация за събитието!

Момичета, много съм развълнувана от предстоящата за мен първа среща с Вас. Затова ще пристигна в Търново още в петък :idea: Уважаеми организатори, ако имате нужда от помощ можете да разчитате на мен :kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад