упс ......www.на_ рояци.ком .Такаааааааааааа, понеже варненки откриха списъка на участниците, подобаващо ще е и да го завършат.:idea:
Последните две участнички са също от Варна и бих добавила само - още две бъдещи пеперудки от рояка.![]()
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
упс ......www.на_ рояци.ком .Такаааааааааааа, понеже варненки откриха списъка на участниците, подобаващо ще е и да го завършат.:idea:
Последните две участнички са също от Варна и бих добавила само - още две бъдещи пеперудки от рояка.![]()
Лелееее, ставаме 102 гобленарки /от форума/ - и то предимно Варненки!Много сте, ще отеснее автобуса, ама сърце да е широко! БТ, дано сте предвидили това гобленарско наводнение... ако прелее хотела, аз съм в посока ЗАГОРКА /и ако има и луканка...?/
![]()
Това ме навежда на мисълта - Захар събира захарни пакетчета/пълни/, и ще се зарадва , ако идвайки от различни краища на България / и от Виена, моля ви се/донесете по някое пакетче, за да попълните колекцията и.maleks ,приготвила съм захарчета за Захар.Напомни ми да ти ги дам,ти ще си куриера с доставката без транспортни разходи.....