Гоблените на Vili_SS

• Началник на темата Началник на темата Vili_SS
  • Начална дата Начална дата
Вили разгледах страничката ти ,ушила си много красиви ,пъстри и цветни гоблени. Браво доста си се потрудила,но резултата е отличен!:clap:

Направо се засрамих , Галя и Дида шият и показват, особено Галя , само аз нищо не показвам. Един етап от гоблена който шия между картичките и всичко останало :kissyou:

И търсения краен резултат

Много свежо моделче..................
Не съм го виждала до сега, но много ми хареса...............

страхотно моделче шиеш и аз го виждам за първи път и много ми харесва. ще следя с интерес процеса пък знае ли се? може и аз да го почна ;) а и без това съм на вълна птички, цветя и пеперудки

Виле , много красиво на този етап... ще чакам с нетърпения крайния резултат а той няма да е далеч като те знам каква турбо-игла си :D

Мили момичета , благодаря ви че отделяте от времето си за да надникнете в моята страничка. Вашето мнение е важно за мен. Пожелавам ви Весела Коледа :kissyou:.
И малко Коледно настроение и при мен.

Много хубаво става гобленчето Вили... и да се похваля една от чудните картички на Вилито вече е при мен! Благодаря ти Вили!!!

Честита Нова Година мили момичета , най много от всичко ви желая да сте живи и здрави. Благодаря ви че отделяте от времето си за да погледнете и моята страничка :kissyou:
Това е първия отчет за годината , кактуса ми с колибрито вече е готов и това е резултата.

Вили, чудесен е!!!! Утре вечер го носи обезателно!!!!!!
А аз имам две картички от Вилито!!!!! Благодаря ти, мила!!!!!!

любимата ми птичка, как да не ми хареса? ;) много интересно за първи път го видях в твоята страничка и резултата много ми харесва ;)

Страхотен гоблен, браво! И аз за първи път го видях при теб, но направо се влюбих :loveglasses: Би ли споделила на коя фирма е модела ?
:clap: :kissyou: :kissyou:

Назад