did_tag Гобленар Модератор 3 Януари 2013 #82 Чудесен.......... :clap::clap::clap::clap: Слънчев и прекрасен, напук на мъгливото време :gipsy:
Дида Гобленар Модератор 3 Януари 2013 #83 Днес го видях,като картинка е.Има много интересни бодове,а е толкова мъничко.Контура му е за целият китайски народ,но Вилито се е справила перфектно!!!!
Днес го видях,като картинка е.Има много интересни бодове,а е толкова мъничко.Контура му е за целият китайски народ,но Вилито се е справила перфектно!!!!
Vili_SS 13 Септември 2013 #85 Толкова отдавна не съм писала в темата си че трудно я намерих Едни красиви макове които набързо уших :kissyou:
Толкова отдавна не съм писала в темата си че трудно я намерих Едни красиви макове които набързо уших :kissyou:
Дида Гобленар Модератор 13 Септември 2013 #86 Много са хубави!!!! Очаквам да ги видя наживо........♥♥♥
Vili_SS 16 Октомври 2013 #91 И аз да покажа гоблена си от анонимния конкурс :kissyou: И маковете вече облечени. И трите гоблена , с кафенето по горе са рамкирани в Бургас, в ателието на Росен Поптомов
И аз да покажа гоблена си от анонимния конкурс :kissyou: И маковете вече облечени. И трите гоблена , с кафенето по горе са рамкирани в Бургас, в ателието на Росен Поптомов
nimate 18 Октомври 2013 #92 Прекрасни са новите ти красоти, а Роската се е справил перфектно с рамкирането, както винаги. :kissyou:
Прекрасни са новите ти красоти, а Роската се е справил перфектно с рамкирането, както винаги. :kissyou:
R rossi369 Гобленар 29 Октомври 2013 #95 Много красиви гоблени, поздравления.А фарът е чудесен!:clap::clap::clap:
Дида Гобленар Модератор 30 Октомври 2013 #97 Вили,впечатлена съм от прозорчетата на фара.Като от приказка са.....Всеки момент може да се покаже ръчичка на принцеска.
Вили,впечатлена съм от прозорчетата на фара.Като от приказка са.....Всеки момент може да се покаже ръчичка на принцеска.
joana 12 Ноември 2013 #98 Вили,красиви гоблени показа на VI нац.среща!Браво!Влюбена съм в Северното сияние!
Mima_stz 12 Ноември 2013 #99 Много ми харсва морската тематика, а твоя фар е много красив и колоритен
Vili_SS 13 Ноември 2013 #100 Благодаря ви момичета за хубавите думи и че харесвате творбите ми :cookies::kissyou: