Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

В само начало на тема пишах - аз не слагам, други слагат, дело на вкус, прочети първите страници:kissyou:

Ето нещо готово от мен - мини вариант Николай Чудотворец (9*11 см)

Последно редактирано:
Аз не обичам стекло - ако сложа антиблик - губет се блясък, ако сложи обичайно - блисти много и отражава слънце.
А още не обичам стекло - защото тое деформира мъниста, а ако шиеш с бисери още - изобщо боза става:confused:

бърза консултация с по-опитните :kissyou:

със или без стъкло? и за лака - става или не става? препоръчвате ли го?

остана да сложа само ламето на ореола

С този плат лак не става:(
Моето мнение знаеш - без стъкло, в краен случай, ако стане много прахоляци - ще изпереш:kissyou:

Честито! Много ми харесва цветове! МНОГО!

бърза консултация с по-опитните :kissyou:

със или без стъкло? и за лака - става или не става? препоръчвате ли го?

остана да сложа само ламето на ореола

Видях два гоблена на Ради - не са лакирани и изобщо не им личи. С паспарту и антирефлексно - страхотни са.

Въздържах се досега да сложа снимка, че е през телефона ми.
Това са Люляци на Абрсарт, мънистата са подбор на Оля /Оля, страхотна комбинация!/.Рамкирани в "Купчийницата", рамката е по идея на Гълъбина.

Надявам се да сменя снимката с по-свястна.
Никакъв лак и аерозол за дърво - рамкирани са по стандартния начин с антирефлекс стъкло.

..... Луд умори няма....

Докато ръце беше надупкани от игла за мъниста, решах позанимавам се с пайети, сега от пайети боля пръсни:confused:, время продължа с конци:D

Мерси за топли думи на всички, това дава ми сили и нови идеи за моите бижу:kissyou:

Моите мънистени мадами - Либрето и Консуела - вече рамкирани . Не ги лакирах - имат паспарту и антирефлексно стъкло. Много си ги харесах надявам се че се харесат и на Вас. Определено на живо въздействието е много по-силно но....

Не само на мен ми харесват мънистените красоти.Имам си и помагачка,но този път резултата беше плачевен-обикаля,обикаля и накрая обърна кутията.
25d857b117bbt.jpg
[/URL][/IMG]

Назад