Бродирани бижу... Или Гоблени от мъниста

/

Да покажа и аз първата ми икона с мъниста,която ще бъде част от домашен олтар.Сега шия Свети Никола.След това Исус Христос.Огромни благодарности и целувки за Оля,за това че ми достави тази огромна радост!:kissyou::kissyou:

Ето и нещо ново от мен. Ушито набързо през почивните дни между поредният робин и играта втори шанс в която участвам.
Но искам и помощ от вас за идеи за рамкиране. Причудвам се дали да има стъкло или не? Какви идеи ще дадете?

Бравооооооо:clap: Много хубово става:idea:
Аз нали не обичам стекло, за това моят глаз против стекло, във всеки случай - това нещо можеш да извадиш и изпереш:kissyou:

Цеци и аз го имам ушит. Предвид че мънистата не изпълва целия гоблен съм се ориентирала към рамка с паспарту и стъкло.

Ей Цецка, кога успя! Наистина е приказен сигурно скоро и аз ще му се навия.

Ето и нещо ново от мен. Ушито набързо през почивните дни между поредният робин и играта втори шанс в която участвам.
Но искам и помощ от вас за идеи за рамкиране. Причудвам се дали да има стъкло или не? Какви идеи ще дадете?

[/quo opredeleno sas styklo ,no obiknoveno.S antirefleksnoto se gubi efeta na mynistata
eto moq goblen ot4asti s mynista

Страхотни сте, момичета! Аз поглеждам в темата, че и аз съм до половината на моята икона, само ще има чудене за рамкирането....:confused: Заминавам скоро на почивка, така че там ще я свърша, да се разпиша и аз с готова икона!:kissyou:

Ще покажа аз какво съм правила 4 дена.

Ако не разбирано от снимка - това е фоторамка

Последно редактирано:
Заслужаваха си късите карфици търсенето!!!! ПРЕЛЕСТ, Олечка - страхотна изработка!:flowerlove:

Рамката е прекрасна, много оригинална идея:thumbup::yes:! Отдолу стириопор ли е?

Точно така - стириопор!
Сега имам къси топлийки, и правя още нещо - ще покажа понататък:idea:

Последно редактирано:
Здравейте момичета,досега не съм шила мъниста,изкуших се и благодарение на Оля имам 3 гоблена които се шият с конци и мъниста.Въпроса ми е как се шие такъв гоблен?Мисля първо да ушия частта с конците,да го изпера и изгладя и тогава да пришия мънистата за да не се разпилее при прането.Ето за тази серия става въпрос

Аз докато дочакам се, че някой отговоря, по-бързо сама ще напиша
Първо шиеш конци, после переш флумастер, ако ползвах го, гладиш, а после шиеш мъниста:kissyou:
Ако ще имаш въпроси по время на шиенето - питай, аз съм на среща:gipsy:

Мерси Оля,много си бърза:kissyou: И аз си мислех че е така но реших да питам да не объркам нещо.Започнах да шия конците вече :kissyou:

Назад