Гоблените на Пенка

• Началник на темата Началник на темата penka000
  • Начална дата Начална дата
И аз съм шила преди време подобен гоблен от Германия и съм доволна от резултата. От близо може да изглежда по-грубичко, но отдалеч стои много добре, така че смело ший и показвай!:idea:Ушитият, който си показала, е прекрасен!

Последно редактирано:
И аз съм шила преди време подобен гоблен от Германия и съм доволна от резултата. От близо може да изглежда по-грубичко, но отдалеч стои много добре, така че смело ший и показвай!:idea:Ушитият, който си показала, е прекрасен!

Благодаря,ще качвам всеки ушит.Те иначе вървят много бързо...::D:kissyou:

Ето още едно немско произведение.Това си го избра щерката на бабата за нея.Аз пък го уших за 4 дена.Не разбрах какво точно представлява,но е едно от двете,които лично на мен не ми харесаха... :)

Всички ми харесаха- красиви и разнообразни!А рамките ти искам да открадна!!!:idea:

Мечтая да си избоцкам точно такъв гоблен, обаче, нямам търпение, заради големината.

просто :clap::clap::clap::clap::clap:

Мечтая да си избоцкам точно такъв гоблен, обаче, нямам търпение, заради големината.

просто :clap::clap::clap::clap::clap:

Не е много голям-12/16 квадратчета е,но целия е 1:1.Долната половина е по-шарен и лицата,иначе не се шие трудно...
Много красив албум имаш във Фейсбук!Поздравления за свършената работа!Браво!!!

Назад