Гоблените на Пенка

• Началник на темата Началник на темата penka000
  • Начална дата Начална дата
Поздравявам те за приказната и богата колекция!Много ми харесаха пейзажите ти,но гобленчето със зайчето е прекрасно!:clap::clap::clap:

Поздравявам те за приказната и богата колекция!Много ми харесаха пейзажите ти,но гобленчето със зайчето е прекрасно!:clap::clap::clap:

Благодаря!Това гобленче се оказа едно от най-трудните,което съм шила.Колко е малко ,успя да събере 40 цвята в себе си.Ако не беше наречено за внучката сигурно щях да го зарежа.:D:D

Това нещо го направих послучай една годишнина.И аз чак се изненадах,че притежавам такива способности,при наличието,че сама си измислих мотива...:D:D:D

Последно редактирано:

А пък това на майтап го уших за Коледа също за подарък...:D:D:D

Последно редактирано:

А това е извън темата гоблени,но понеже не знам къде другаде да го покажа,го качих тук.Много интересно и увлекателно занимание.Правих го в Германия.Но там си се продават специални каталози и материали.И е много актуално хоби.:confused::confused::confused:

Последно редактирано:
Върху това работя в момента,но става малко бавничко,защото излезе и работа в градинката...:)

Много красива колекция и ще се повторя може би,но рамките са страхотни.
Особено ми харесаха момиченцето и момченцето на прозореца.Красота!

Момичета,искам вашето мнение,за това,което съм качила.Подарили са ми 12 такива гоблена:)Кажете ми,заслужава ли си да ги шия?

Да.Какво те притеснява,че се чудиш дали да шиеш и останалите?

Ами защото са по-различни от това,което съм шила до сега.Те са на едра,щампована панама и конците са дебели като прежда...На мен лично ми харесват,но повече мнения не са излишни...:confused::confused:

И на мен ми подариха от Германия гоблен, като твоите. В първия момент бях шокирана от едрината на панамата и дебелината на конците, но след като го уших не можех да му се нагледам. Моето мнение е да ушиеш и останалите, а ако решиш да продадеш някой и друг, с удоволствие бих си купила.

И на мен ми подариха от Германия гоблен, като твоите. В първия момент бях шокирана от едрината на панамата и дебелината на конците, но след като го уших не можех да му се нагледам. Моето мнение е да ушиеш и останалите, а ако решиш да продадеш някой и друг, с удоволствие бих си купила.

Е,чак да продавам....Аз обикновено подарявам,но никога не ми е минавала мисъл да продавам.Благодаря за насърчението:kissyou::kissyou::kissyou:

Последно редактирано:
Назад