Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
:clap:браво на теб свърши я преди края на месеца интересно ми е сега какво следва :confused:
Роси стигнаха ли ти конците предполагам ,че не го ши на тяхната панама -питам че скоро ще почна венецията и се чудя дали да ползвам тяхната панама или да го шия на нашата аида но не знам дали ще ми стигнат конците :kissyou:

Благодаря на всички , Вашето мнение е много важно за мен :kissyou:
zhak , не ми стигнаха конци , но панамата на Зимата не е като на Венеция , гоблена е от раздел Гоблени и панамата беше като на румънските , твърда и ситна и аз е замених с 16-ка аида.
Венеция е от раздел кръсчета и панамата е zweigart , тя е много малко по малък каунт от 14 -ска на Аида и ако шиеш с кръсчета конците ще ти стигнат

/

Вълшебен зимен пейзаж.Не обичам зимата като сезон,но твоята зима направо ме покори!:clap::clap::clap:

Винаги с интерес влизам в страничката ти-знам че ще видя поредната красота,но да кажеш за поредната ти придобивка ,че е красива е малко.Не намирам точните думи,а не искам да повтарям останалите.Роси,със здраве да ми се радваш дъъълги години.

И аз като ANIMONI винаги влизам с интерес в страничката ти! Прекрасна е зимата, която си ушила. :clap: А на коя фирма е гоблена? Виждала съм го но не помня къде. :confused:

И аз като ANIMONI винаги влизам с интерес в страничката ти! Прекрасна е зимата, която си ушила. :clap: А на коя фирма е гоблена? Виждала съм го но не помня къде. :confused:

Freeky , моят е оригинална комплектовка на Luca-s , а има и разработки на Леврон и http://www.gobleniniki.com/komp11.html
тази зима много одавна е харесвам и се чудех с коя от последните две да се захвана , но Оля се появи и я видях в сайтовете които ни предложи и веднага си я поръчах........, на Luca-s са най - изчистени схемите и с най малко цветове , не е много лесен , сравнявам го с Венеция от същата фирма , но не е и като Леврон :D

Още веднъж благодаря на всички които отделиха време да надникнат тук :kissyou:

Малко подаръчета ;
едно талисманче за късмет и две торбички за предстоящият Хелоин

Последно редактирано:
Назад