Нашите малки и големи гоблени и гобленчета

• Началник на темата Началник на темата rositsa
  • Начална дата Начална дата
:clap:независимо от всички промени в живота ти добре си се потрудила през 2011 от цялото си сърце ти пожелавам през 2012 преди всичко да си здрава да имаш време и възможност да сътвориш още много красоти
наздраве

Благодаря Ви от сърце мили приятелки , за стимула и вдъхновението с което ме зареждахте през изминалата година :kissyou:
Бъдете живи и здрави

:clap:страхотен е ще си посне добре с моята все още недовършена айфелова кула-едни контури се шият вече втора година но сами не искат да се ушият :D- -
Роси на коя фирма е разработката и труден за шиене ли е или от липса на време те е забавил ?

zhak ,dushkova , благодаря :kissyou:
Жели , на "Чаривна мить" е , не е труден кръсче , полу кръсче и контур с един и два ката конци , но времето за шиене ми е ограничено :D

Дани , Ани , Марго ,naiema ,благодаря Ви ,че харесвате нещата които правя :kissyou:

Да си кача и гоблена който изработих за другарчето ми от играта ЧРД , надявам се да са го харесали

Току-що прегледах цялата тема и на всеки пост не можех да спра да ох-кам и ах-кам при вида на всички тези ушити красоти!И двете с дъщеря ти сте просто невероятни !:clap:

Благодаря на всички които харесват моите нещата които правя

Да се похваля с новата си придобивка :D, този гоблен от новата колекция на MAIA ме грабна от пръв поглед , и след неуспешни опити да го намеря в нета си го поръчах и днес ходих в Коутс да си го взема . Много му се кефя , ще пререди доста , след великденсата подготовка ще го започна

Последно редактирано:
Роси да ти е честит , ама къде ще траеш до великден , я го почвай сега че е точно според времето вън :D

Назад