МОЛБА ЗА ПОМОЩ

• Началник на темата Началник на темата djina59
  • Начална дата Начална дата
Момичета ,на ЛС вече доста от вас ми пишат че албума в мултито иска парола ,незнам защо така се получава но е отворен за всички и би трябвало да не е така.
та молбата ми е дайте съвет къде да качим комплектите /в кой сайт/като ще ги групирам по отделно -пейзажи цветя ,черна панама и т.н.
ъщо така имаме нужда от гластност ,ако някой от вас желай може да публикува страницата на базара по свой избор ,спокойно можете да ми пишете и имайла и скайпа /djina591/ и адрес ,и телефон и всичко свързано на тази тема ,не крия нищо и съм абсолютно открита ,в момента исках да кача и новите но се въздържам за мултито.
ще чакам вашите предложения:kissyou:

не ми иска парола (нарочно не се логнах), даде ми съобщение, че такъв албум не съществува. Може би защото линка не е този от страница 7, а този:

http://pepa59.multiply.com/photos/album/119/119

:( нямам профил във фейсбук, но се надявам да не губим връзка.
Когато се върнем ще прегледам панамените запаси и ще пиша пак :) успех :)

Последно редактирано:
не ми иска парола (нарочно не се логнах), даде ми съобщение, че такъв албум не съществува. Може би защото линка не е този от страница 7, а този:

http://pepa59.multiply.com/photos/album/119/119

:( нямам профил във фейсбук, но се надявам да не губим връзка.
Когато се върнем ще прегледам панамените запаси и ще пиша пак :) успех :)

И при мен няма проблем с отварянето му :)

Последно редактирано:
слънце, обеща да ми изпратиш снимки на танцьорките за да избера за подарък :loveglasses:

имам бг, бяла неразграфена и кремава разграфена. не са големи парчета, но ще ти ги изпратя. :kissyou:

Получих колета. Много благодаря за подаръка. Специална благодарност от дъщеря ми за рецептите.

Момичета и момчета,
продавам благотворително тези два комплекта.
За паричките и за това как ще ги изпратите се разберете с Пепа :kissyou:
Аз ще ги изпратя за моя сметка на новите им притежатели

http://snezhanah.snimka.bg/tapestries/gobleni.540775.21000876

Последно редактирано:
Мнение за комплектовките ли да даваме. Ако е така, давом отчет:

Ушити и рамкирани - по моето скрамно мнение са чудесни :gipsy:

Имам и една немска овчарка, но без снимка - и тя се получи страхотно.

Извод: много са добри комплектовките Ви :kissyou:

И при мен няма оплаквания-всички са доволни от комплектовките.А розичката-подарък стана като жива!:kissyou:

Аз също наполовина съм ушила наполовина единиа гоблен и е много сполучлив. Не сте професионалисти но се справяте по-добре от някои специалисти :clap::clap::clap:

Мили момичета ,аз не ви питам напразно или пък да си правим реклама ,питам ви защото наистина се претеснявам да не излезе така че сте измамени ,имаше случаи когато конците са изчислени за един вид панама и последствие се сменя панамата и незнам дали съм успяла да видя всичко което се изпраща ,макар че се старая всичко да огледам от схемата до точността на конците ,панамата и пакетирването ,затова допускам че някъде може да има и грешки.
Ще покажа и аз какво съм ушила от базара когато нощем не мога да спя и да не преча на другите си пошивам за успокоение
Немската овчарка съм я шила 6 пъти ,така че ако взема пак да я шия сигурно няма да ми трябва схема ,запомних я:D
червената роза на черна панама -три пъти ,но една ми е останала и ще я снимам
ще ги покажа тия дни:kissyou:

Скъпа,комплектовките са чудесни!За тия неща нямаш никакви основания да се тревожиш.Аз не видях никакъв проблем,а освен това мисля,че в конкретния случай дори да има пропуски,всички можем да ги преодолеем!Бъди здрава и все пак си почивай!

Последно редактирано:
Много БЛАГОДАРЯ на Снежи -кученцата са получени днес преди обяд и до тази вечер станаха цяла глутница и имат вече 6 стопанина .
бъди жива и здрава :kissyou:

момичета базара от утре минава на коледна тема ,а не ми се искаше да продължава така се надявах да приключим скоро ,но борбата продължава
моля ви ако имате схеми на коледна или новогодишна тема но в ПМ ,че лесно се обработват и принтират ,споделете ги с нас :(

Искам и тук да БЛАГОДАРЯ на всички които изпратиха материали за КОЛЕДНИЯ БАЗАР ,аз се опитах на ЛС да се свържа с тези от които съм получила ,но пиша тук за да не пропусна някой.
Също искам да ви информирам че започнах да качвам коледните в мулти,още не съм довършила с качването ,но ето линк които ще обновяваме
http://pepa59.multiply.com/photos/album/122/122

Лека и спокойна вечер на всички:kissyou:

Хиляди благодарности на Мария Генчева от Стара Загора-получихме колета и приятните изненади.
желаем ти много здраве ,здраве и пак здраве :kissyou:

Хиляди пъти БЛАГОДАРЯ на

ИЛИЯНКА
ЙОНКА
ЛИЛИ от Горна Оряховица
Златка Танева от Стара Загора

и може би ще пропусна някой ,за което моля за извинение

благодарение на всички вас подготовката на коледния базар върви успешно:kissyou:

Назад