МОЛБА ЗА ПОМОЩ

• Началник на темата Началник на темата djina59
  • Начална дата Начална дата
И аз така очаквах вчера да го получиш. Дано се продадат нещата, надявам се да има интерес към тях, че са по различни.

Днес получих колет от
Евгения Илиева - гр,София

БЕЗКРАЙНИ БЛАГОДАРНОСТИ:kissyou:

Здравейте приятели
след дълго ходене по мъките за набавяне на необходими документи за лечение в чужбина и по точно ИЗРАЕЛ,защото вече почти никъде не се наемат на лечение ,а в Израел дават гаранции че пълно въстановяване ,реших да ви информирам.
В София има абсолютно същия случай като нашия ,едно момче на 17години което се е оперирало в Израел и сега се чувства супер ,срещнах се със семейството ,прекрасни хора ,помогнаха ми да тръгнем по техния път и подадохме документите за лечение в чужбина в министерството на здравеопазването.Сега остава да чакаме отговор и да се молим да е положителен.

Относно базара -учениците изявиха желание да продължи докато получим отговор за лечение без значение дали е положителен или отрицателен,затова имаме МОЛБА КЪМ ВСИЧКИ ВАС -ДАЙДЕ НИ ИДЕИ ДА РАЗНООБРАЗИМ БАЗАРА -АКО ЗНАЕТЕ НЯКАКВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СУВЕНИРИ ,ДРЕБОЛИИ ,КАК СЕ ОБЛЕПВАТ ШИШЕТА ,КУВЕНИРИ ОТ МИДИ И РАПАНИ ,ПРОСТО НЕЩО ДРУГО ОТ КОМПЛЕКТОВКИТЕ ГОБЛЕНИ ,ЗАЩОТО С ТЯХ ЗА СЕГА СЕ СПРАВЯМ. ЩЕ ВИ БЪДЕМ БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНИ:kissyou:

На въпросите които получих на ЛС за какви комплекти са останали -в понеделник ще ги снимам и ще сложа линк.

Поздрави и целувки на всички които са с нас от цялото ми семейство:kissyou:

много се радвам на добрите новини. пращам положителна енергия отговора да е положителен

Рисувани картини-в рамка?И рисувани шишета,буркани като свещници или чашки?Това мога да изпратя ако върши работа.

Кажи какво върви най добре на базара. Вървят ли плетени на 1 и 2 куки неща - обеци, гривни, колиета, шалове, салфетки?

Много благодаря на
Искра Митова -София
и за кой ли път отново на
Райна Крушевска - Карлово

Момичета много много :kissyou:

АЗ БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ НА СЛАВКА И ПЕПА ЗА НЕВЕРОЯТНИЯ ПОДАРЪК
КОЙТО ПОЛУЧИХ ОТ ТЯХ И СИЛНО СЕ НАДЯВАМ ТЯ ДА ОЗДРАВЕЕ!
ДАНО И БОГ И ПОМОГНЕ!:kissyou::kissyou::kissyou:

:kissyou: и аз имам подарък :kissyou:

получихте ли паричките?

Мила извинявай че не съм разбрала че по сметката ще ги преведеш ,банковите извлечения пристигат на Славчето на имейла и не бях отваряла там,сега видях че са преведени и не е честно от твоя страна че не ме предупреди за сумата и така сега се изложих ,бонуса ми излезе слаб:D

По принцип гледам на всеки който си е поръчал нещо то и аз да добавя нещо което е в повече на базара /комплектчета гоблени/ те не са кой знай какво но поне да компенсирам пощенските ви разходи.

ПОЗДРАВИ

Пепче и аз получих своите гобленчета- за което ти благодаря. Надявам се със своя скромен принос и аз да помогна. Останах учудена , че в пратката има и други две гобленчета , помислих че е станала някаква грешка . Сега разбирам ,че това са бонусчета - за което ти благодаря още веднъж.
ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ. НЕКА БОГ Е С ВАС.

Пепче, явно ти е пълна пощата на ЛС, понеже ми се връща съобщението, затова много те моля да ги поизтриеш, за да ти напиша кои гобленчета съм си харесала.:kissyou:

Днес по обяд изпратих следващите поръчки .пишеге като ги получите .

Благодаря на Надя Михова Добрева -Сливен -получих писмото :kissyou:

Пепче, получих днес гобленчетата и подаръчетата. Блгодаря ти и желая сили да продължите борбата и всичко да приключи благополучно!:kissyou:

Благодаря!Днес получих гобленчетата.Много ме трогна жеста ти с добавените подаръци!Желая от сърце Бог да помогне !

И аз днес си получих гоблнчетата и благодаря за добавеното подаръче.Желая на Славка много късмет и скорошно оздравяване.

Пепи и моето гобленче е вече при мен.За което много благодаря.Ще чакам да се обадиш за да се уточним.:kissyou:

Назад