Радвам се че поне малко са ви харесали моите жестове макар и малки ,това е най малкото което мога да направя към всички вас.
Не пожелавам на никого /дори и на тези които не ме обичат ,да не казвам мразят/такъв начин на живот ,това чакане на отговор ме съсипва със всеки ден ,ако знаете как искам един ден да влеза на форума и в тази тема да напиша с големи букви че всичко е решено и да изкрещя от радост - дано дочакам това.
Сумата събрана до този момент без няколко лева е 9 000 лева,не са малко за събрани по този начин вярно че работим ден и нощ ,но мисълта че помагаме че влагаме всичко от нас ни кара да сме силни и неуморни.
За пръв път в грда ни се прави благотворителен базар и има хора които и до днес не знаят какво е това ,чудя се всеки ден на учениците с какво търпение обясняват че правят това защото си искат любимата учителка при тях ,а тя им обеща че в каквото и здраве да е ще отиде да ги види на бала .
напоследък имаме случай в базара когато ни носят картинки на гоблени и искат да направим комплект ,и с това се справяме-
Единственият проблем е че нямаме от къде да си купим панама в града,
така че ако закъсаме ще помоля тук в темата да ми изпратите с наложен платеж ,но ако се наложи.
Подготвени са и новите модели ,довечера ще ги кача
Много щастие и здране на всички които са с нас:kissyou: