МОЛБА ЗА ПОМОЩ

• Началник на темата Началник на темата djina59
  • Начална дата Начална дата
И при мен всичко пристигна - те подаръците повече от покупките :gipsy:

Благодаря много :kissyou:

ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ И НЕКА БОГ Е С ВАС!!!!!!!!!!! :kissyou::kissyou:

Много се радвам че сте доволни ,оценявам това което правите ,знам че всеки може сам да си комплектова защото сте гобленари с голямо Г ,и въпреки това решихте да помогнете .
Благодарна съм на колетите ,на покупките и на всеки дори и съвсем малък жест ,не изключвам и моралната подкрепа ,защото в момента съм на ръба на отчаяние.Явно някой там горе е решил да ме изпробва докъде мога да издържа.
Старите хора били казали като видиш че идва злото по добре му отвори вратата ,то и без това ще влезе-ДНЕС ОТВОРИХ НАИСТИНА ВСИЧКИ ВРАТИ -та да влиза и излиза както иска
Славчето се влошава
съпруга ми пък белите му дробове работят само 24 процента и е с нихалатори
за капак и аз съм пред операция
ооооооооооо не се оплаквам ,просто споделям ,но съм казала на пук на всичко ще се боря с зъби и нокти:smokin:

Пепи, днес и аз си взех гобленчетата.
Единият беше достатъчен.Майка ми е трогната от жеста ти.Благодаря ти!

Знам , че си силна жена и няма да се предадеш.Дано Бог е с вас!:kissyou:

Господ да бъде с вас и да ви помага, Пепи! Девер ми беше на същия хал като мъжът ти, но с много упоритост и стриктно изпълнение на инхалациите капацитетът на дробовете се увеличи. Само вземи някакъв имуностимулатор на мъжът ти, за да пази настинките далеч от него. Стискам ти палци всичко при теб да мине без проблем, защото ти си стожера в семейството.
И последно, дали още събираш комплектовки за базара, да ти пратя от моите?

:kissyou: Пожелавам пълен успех на базара!
Може ли да ми пуснеш някакви ориентировъчни ценички, моля!/на лични/ харесах си почти всичко :D

Пепче и аз искам цени, мои съседки искат да знаят, за да могат евентуално да си поръчат.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА БАЗАРА!!!:kissyou:

Момичета пишете ми на лични за кои номера се интересувате и ще ви отговоря ,не успях да напечатам и ценоразпис защото едно че нямах време друго че постоянно се менят наличностите ,едни правят нови и ме дърпат да им показвам други пък звънят от базара и просто е един хаос ,но това е нещо в което съм сигурна че ще се справя
някъде в нощните часове когато край мен е по спокойно ще направя и ценоразпис:kissyou:

И аз получих бележка и в първия работен ден след утрешния празник ще си взема пратката.:greeneye:

Радвам се че поне малко са ви харесали моите жестове макар и малки ,това е най малкото което мога да направя към всички вас.

Не пожелавам на никого /дори и на тези които не ме обичат ,да не казвам мразят/такъв начин на живот ,това чакане на отговор ме съсипва със всеки ден ,ако знаете как искам един ден да влеза на форума и в тази тема да напиша с големи букви че всичко е решено и да изкрещя от радост - дано дочакам това.

Сумата събрана до този момент без няколко лева е 9 000 лева,не са малко за събрани по този начин вярно че работим ден и нощ ,но мисълта че помагаме че влагаме всичко от нас ни кара да сме силни и неуморни.
За пръв път в грда ни се прави благотворителен базар и има хора които и до днес не знаят какво е това ,чудя се всеки ден на учениците с какво търпение обясняват че правят това защото си искат любимата учителка при тях ,а тя им обеща че в каквото и здраве да е ще отиде да ги види на бала .
напоследък имаме случай в базара когато ни носят картинки на гоблени и искат да направим комплект ,и с това се справяме-
Единственият проблем е че нямаме от къде да си купим панама в града,
така че ако закъсаме ще помоля тук в темата да ми изпратите с наложен платеж ,но ако се наложи.
Подготвени са и новите модели ,довечера ще ги кача
Много щастие и здране на всички които са с нас:kissyou:

Назад