обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Ихааааааааааааа браво момичета. :party: Да сте живи и здрави и винаги толкова много сърцати. :heart: Направо ми иде да ви нагуша. Просто сте разкошни! :kissyou:

мале как се радвам и как хубаво излязъл моя гоблен на снимката:D
Много благодаря за положения труд момичета,пожелавам ви да сте живи и здрави!

Направо да онемее човек пред тези красоти.Толкова много изкушения за гобленарското сърце.Благодаря ви отново момичета.

Значи докато пристигнат го удрям на мързел - следобедна дрямка, семки пред телевизора...
Благодаря ви, момичета.:kissyou:

jumper, manka,

От сърце ви благодаря!

Тази сутрин моя Криф пристигна заедно подарък от manka. Така си мечтаех и аз да си имам пръстенче. И ето... едно от сутринта се кипри на пръста ми!:kissyou:

jumper, manka,

От сърце ви благодаря!

Тази сутрин моя Криф пристигна заедно подарък от manka. Така си мечтаех и аз да си имам пръстенче. И ето... едно от сутринта се кипри на пръста ми!:kissyou:

Роси,да ти е честито и гобленчето и пръстенчето:thumbup:

Абсолютно всички гоблени изпратени!!!!
Сега сте вие с получаването

Последно редактирано:
Мили момичета,
имам известие-моят гоблен е вече в Пловдив.След малко отивам да си го получавам..Българските пощи добре се представиха този път!
Като си го взема пак ще пиша...
Съвет към останалите, които имат поръчани гоблени, ...я отидете профилактично с личните си карти до пощата...може и вашите гобленчета да са пристигнали...а просто да не сте си получили известията...
Манка както винаги е действала светкавично...:clap::clap::clap::kissyou:

ихаааа много бързи тези в пощата, Манка да не ги подкупваш с гоблени :confused:

Много скъпичко ще ми дойде с гоблени,само с усмивкааа,повече не
29af7019ee90c4dc8f8014099c8c62ca.gif

biskvitka_ на предната страница съм ги снимала всичките гоблени.

Взех си гобленчето и съм много щастлива..Специални благодарности на организаторите- Джъмпър и Манка-благодаря ви за всичко момичета!:flowerlove::flowerlove::flowerlove:

П.П.
Моят гоблен е на религиозна тематика и мисля,че няма да ви е много интересен..Сега няма да го започвам,че вкъщи са ми направили график :( ..кое, след кое да шия.. и този за сега ще го прибавя към запасите..
Весели празници на всички!

И аз си имам Рогогобленче вече.:thumbup: Благодаря ви мили момичета с големи сърца! :flowerlove:

Голяма съм работарка и като не влизам постоянно във форума,поради липса на време,ето че съм пропуснала нещо интересно,но ако отново се прави поръчка за Рогоблен и аз ще се включа.А дали няма да е по лесно ако успеем да се групираме по градове:confused:

О, като разгледах гоблените как ме хвана яд, че не съм намерила темата по-рано.Ако има нова поръчка и аз ще се включа.

Здравейте, и аз си получих гоблените - за което много много БЛАГОДАРЯ.
Обаче сега се чудя с колко нишки трябва да се шие Рогоблен:confused:

Статус
Not open for further replies.
Назад