обща поръчка на рогоблен

• Началник на темата Началник на темата jumper
  • Начална дата Начална дата
Статус
Not open for further replies.
Пакетите на Мина и Росица са пуснати:idea:
Само да поясня, с наложен платеж се оскъпява доставката до вас от 2.00лв. до към 5.00лв.,друг вариант да ви ги изпратя няма:( Аз плащам тези разходи като ви пращам.Вие като си получавате пакета,то си пише на самия него,колко общо трябва да платите,за да ви го дадат в пощата,сумата на съдържанието вътре+тези за дост.

Аби твоя утре ще го пратя,днес вече не става,
губя доста време в пощатаidea:

Всички,които имат поръчка от Рогоблен,искам да ми напишат на ЛС,и мобилен телефон,за всеки случай да го имам.:idea:

Момичета напишете ни моля Ви колко долу горе Ви излезе едно гобленче от Рогоблен или къде някъде можем да видим цени ?:kissyou:

Днес си получих известието и ще ида утре да си го взема.Мооето е от Криф и с всичко излезе около 35 лева.С бод кръстче е,като го взема утре,ще дам повече подробности.

Момичета напишете ни моля Ви колко долу горе Ви излезе едно гобленче от Рогоблен или къде някъде можем да видим цени ?:kissyou:

Е как да ти напишем,като всеки е с разл.цена.Ето разгледай сайта,можеш сама да видиш колко ще ти излезе,само че без доставката:idea:
http://www.rogoblen.ro/

момичета, имам една молба към вас. Манка беше така щедра да се занимава с цялата глупост, хайде да я оставим на мира с тъпи въпроси, на който му е скъпо да не взима. транспортните са много, така е, но за това нямам вина нито аз, нито Манка. в пощата си ги начисляват и мисля, че си ги пишат на пакетите.
почвам да се замисля, че трябваше да направим като с гобленсет, в другата тема, цени в които да имате всичко включено, включително и комисионна за това което прави за вас Манка. оставете жената на мира да си почине, не смятам че това заслужава, само защото е толкова щедра.
тези. които сега искат да поръчват, моля ви се, съобразете се, че в бг също имате доставка за плащане и че тя е доста голяма при наложен платеж. направихме го така, уж да ви е по-удобно на вас, да не ходите по банки, да плащате комисионни и така нататък, ако решите може да си плащате и сами, нямам против, тогава ще имате по лев-два пощенски в бг.

Последно редактирано:
момичета, имам една молба към вас. Манка беше така щедра да се занимава с цялата глупост, хайде да я оставим на мира с тъпи въпроси, на който му е скъпо да не взима. транспортните са много, така е, но за това нямам вина нито аз, нито Манка. в пощата си ги начисляват и мисля, че си ги пишат на пакетите.
почвам да се замисля, че трябваше да направим като с гобленсет, в другата тема, цени в които да имате всичко включено, включително и комисионна за това което прави за вас Манка. оставете жената на мира да си почине, не смятам че това заслужава, само защото е толкова щедра.
тези. които сега искат да поръчват, моля ви се, съобразете се, че в бг също имате доставка за плащане и че тя е доста голяма при наложен платеж. направихме го така, уж да ви е по-удобно на вас, да не ходите по банки, да плащате комисионни и така нататък, ако решите може да си плащате и сами, нямам против, тогава ще имате по лев-два пощенски в бг.

Ама извинявай за тъпият ми въпрос аз не съм искала да притесня Манка или когото и да е било не може ли да попита нещо човек и веднага се намира някой който е обезпокоен .Извинявайте много няма да питам вече нищо .........................

извинявай, обаче кво те грее колко струва гоблена на петканка, който е 50 на 50 см примерно, като искаш гоблен с размери 20 на 20. цените са на сайта, не ги е скрил никой или питай за конретен гоблен ще струва, не ей така да си лафим само. смятам на никого не е отказано да му се сметне приблизително колко би струвал КОНКРЕТЕН гоблен, а не ей така общо.
сори, за грубия тон, един не прочел темата, втори не мисли, трети му се вижда скъпо, пети търси под вола теле, егати таралежа в гащите, започвам да съжалявам че се навих изобщо
Манка, сори че и теб забърках мила

Извинявайте че се набърквам в темата, но jumper е права. Много е лесно от страни да се казва, дават съвети и т.н. На който му се вижда скъпо може сам да си направи поръчка и да види колко разкарване има и главоболия. Както и в моята тема някои се изказаха, че гоблените, които предлагаме са доста скъпи и че разликата отивала като печалба и т.н. Ами да разходите са прекалено големи , а за изхабеното време и нерви не искам и да говоря.

точно това исках да кажа, че направихме Манка на луда калинка за глупости, а недоволни пак има и затова ме е яд най-много

извинявай, обаче кво те грее колко струва гоблена на петканка, който е 50 на 50 см примерно, като искаш гоблен с размери 20 на 20. цените са на сайта, не ги е скрил никой или питай за конретен гоблен ще струва, не ей така да си лафим само. смятам на никого не е отказано да му се сметне приблизително колко би струвал КОНКРЕТЕН гоблен, а не ей така общо.
сори, за грубия тон, един не прочел темата, втори не мисли, трети му се вижда скъпо, пети търси под вола теле, егати таралежа в гащите, започвам да съжалявам че се навих изобщо
Манка, сори че и теб забърках мила

Не знам с какво точно заслужих грубият ти тон.С коя дума точно Ви обидих мисля че сме големи хора поне аз .Аз разглеждах и страницата на рогоблен но нищо не ми говорят тези цени в български лв.затова попитах пък и видях снимките които Манка беше показала долуу горе са еднакви размери и всички ми харесаха .

jane_f,

този "изказал се някой" съм аз и освен това отдавна се извиних!

Ама то който си е злопаметен.....

GILDA, постовете ми не са насочени към теб, освен частта че ще е по-лесно за всички, ако питаш за конкретен гоблен. останалото казах на ВСИЧКИ. който има да пита нещо, да го прави моля ви в темата.
засегнатите, моля да ме извинят, нищо лично

rostsoне става въпрос дали си го казала ти или някой друг, исках само да кажа, че отстрани всичко изглежда лесно, но повярвайте ми не е така.... аз вече съжалявам, че се захванахме с това, за manka не знам.Sorry за спама

На сайтовете на Рогоблен и на Криф има опция да се избере цена в леи, евро или щатски долари. Също има и опция за език.

Нямам идея, какви са разходите за транспорт, нямам време и банкова карта, за да си правя сама поръчките.
Колкото излезе, толкова ще дам.

Благодаря на Jumper и Манка за търпението и усилията! :kissyou:

Ама извинявай за тъпият ми въпрос аз не съм искала да притесня Манка или когото и да е било не може ли да попита нещо човек и веднага се намира някой който е обезпокоен .Извинявайте много няма да питам вече нищо .........................

Малко късно пиша,но нищо.......
Разбрала си поста на джъмперчето погрешно,за което съжалявам и се извинявам.Не се отнася за теб,а за други хора,които ме питат глупави въпроси относно тези доставки.
Да уточня че не се отнася и за тези момичета,които сега са поръчали, с тях нямам проблем:kissyou: че пак да не стане някое объркаване.:idea:

jane_f Аз въпреки че нямам облаги от тази работа,ми е приятно че помагам,само дано не ми писне и на мен,уж за сега удържам.

biskvitka_ Ей това е приказка,обичам такива хора,точно и ясно да се изказват:thumbup:

Малееееее, какво се е заформило тук...
Аз пък си мислех,че тази тема е само за хората ,които сме направили поръчка, ако някоя от нас има питане за нещо,касаещо поръчката ни ..
Иначе всеки може да си чете, да разглежда сайтовете на Рогогоблен и Криф, да си обръща цените в долари, евра и т.н. и сам да си умува...или тактично да отправи запитване на имейл или на лични ,за това което го интересува..
Манка, ако при нас всичко е уточнено като поръчка, може би трябва за заключиш темата и да я отключиш ,когато си получим гоблените, за да ви кажем едно огромно благодаря за труда, нервите, времето и парите, които похабихте вие двете с Джъмпър..
Но, като чета тук нещата ,започвам да се чудя как издържат двете с Манка..и лично за себе си ,аз никога не бих се нагърбила с такава задача...Благодаря ви ,момичета!:kissyou:

Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.
Назад