irena_gemini Гобленар 14 Декември 2012 #205 невероятен е още повече в такава рамка, избора е точно в десетката
mandol 14 Декември 2012 #206 Злате, аз ги рамкирам напоследък само в магазина за шевни машини "Санстар" отстрани на читалище "Виделина".
Злате, аз ги рамкирам напоследък само в магазина за шевни машини "Санстар" отстрани на читалище "Виделина".
zezata Гобленар 14 Декември 2012 #209 Айде, кога го уши пък и вече го рамкира. Станал е чудесен-коледна приказка.
did_tag Гобленар Модератор 14 Януари 2013 #211 РАЗКОШНИ СА................... :clap::clap::clap::clap:
m_rija 14 Януари 2013 #212 Супер са совите! За кой ли път вкусовете ни съвпадат - и аз съм свалила няколко кройки на совички и се каня да направя! :kissyou: :kissyou:
Супер са совите! За кой ли път вкусовете ни съвпадат - и аз съм свалила няколко кройки на совички и се каня да направя! :kissyou: :kissyou:
Ducky Гобленар Модератор 14 Януари 2013 #214 МНого, много са хубави!!! Невероятно сладки :kissyou: И зимния пейзаж е разкошен! Всичко, което излиза от твоите ръце ми е на сърце :kissyou::kissyou:
МНого, много са хубави!!! Невероятно сладки :kissyou: И зимния пейзаж е разкошен! Всичко, което излиза от твоите ръце ми е на сърце :kissyou::kissyou:
mina 14 Януари 2013 #216 Страхотни совички!!!Кажи къде ги държиш!Мисля да си открадна една!Няма да бия и път ,след като сме от един град......:idea:
Страхотни совички!!!Кажи къде ги държиш!Мисля да си открадна една!Няма да бия и път ,след като сме от един град......:idea:
dushkova Гобленар 15 Януари 2013 #217 Прекрасна зимна приказка !А совите, невероятни-нали са символ на мъдрост!Честито!
mandol 15 Януари 2013 #218 Благодаря ви момичета! :kissyou: Наистина с голямо удоволствие направих бухалчетата. Много си ги харесвам и аз. mina - като сме от един град, дай някой път да се видим
Благодаря ви момичета! :kissyou: Наистина с голямо удоволствие направих бухалчетата. Много си ги харесвам и аз. mina - като сме от един град, дай някой път да се видим
Zafira 16 Януари 2013 #219 Страхотни са тези совички. Цветни и с настроение. И на мен са ми от любимите персонажи. А изпълнението - перфектно.
Страхотни са тези совички. Цветни и с настроение. И на мен са ми от любимите персонажи. А изпълнението - перфектно.