Моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата mandol
  • Начална дата Начална дата
Прекрасна колекция!Много са весели бухалчетата,но коледният ти пейзаж просто ме остави без думи!:clap::clap::clap::kissyou:

Те това са си произведения на изкуството................ Толкова са изящни.......... :clap::clap::clap::clap:

Наистина тази сова е най - най-... :loveglasses:
И тези платове май са купени от онова място... за което ми прати линк, нали?
:kissyou: :kissyou:

m_rija - Червеният на точките е от София, дето ти пратих линка - Да си направим пачуърк, а жълтият е от другия сайт.

Ти си забележителна!Всичко ,което правиш е много хубаво,а снимките ти са чудесно аранжирани-просто имаш усет към красотата!

Удоволствието да разглеждам страничката ти е огромно, благодаря за което!!! :clap::clap::clap:

Не знам какво да кажа вече.... :loveglasses:
Чудесни идеи и още по чудесно изпълнение! Тилдичката на ключодържател ми е фаворит, но как успяваш да направиш нещо толкова дребно (съдя за размера спрямо халкичката) просто не знам.....:confused:
Обаче прическата и е невероятна :D
:clap: :kissyou:

Не знам какво да кажа вече....
Чудесни идеи и още по чудесно изпълнение! Тилдичката на ключодържател ми е фаворит, но как успяваш да направиш нещо толкова дребно (съдя за размера спрямо халкичката) просто не знам.....:confused:
Обаче прическата и е невероятна
:clap: :kissyou:

:thumbup::yes:

То бива красоти, ама ти прекаляваш :gipsy:
Само ми вкарваш комлекси с поредните си прелести...............:clap::clap::clap::clap:

С риск да се преповторя за N-ти път - прекрасни са и сърчицето и гирлянда от тилдички! Подготвила си украсата за деня на влюбените или помагаш за подаръците на децата ? :D
:kissyou: :kissyou:

m_rija - Да разхвърлям малко сърце из стаите, все пак Свети Валентин идва и аз да не остана по-назад :D:kissyou:

Назад