За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Новите ми придобивки

Най-после започнах и Викторианска Елегантност, но за съжаление нямам много време

bisy k , поздравления за новите придобивки, със здраве да си ги ушиеш, а би ли споделила тези гоблени къде са произведени в Китай или САЩ?

Новите ми придобивки

Най-после започнах и Викторианска Елегантност, но за съжаление нямам много време
Бисито да не се оправдава, че няма време. Да спре да виси пред компа и да шие :D
Аз вчера си почнах моята, за да не остана назад ...

bisy k , поздравления за новите придобивки, със здраве да си ги ушиеш, а би ли споделила тези гоблени къде са произведени в Китай или САЩ?

Пише, че са Made in U.S.A. Панамата им е мека, само на котетата е твърда. Не мога да преценя дали наистина са емерикански или не, но си мисля че са:idea:.
Това е сайта на рускинята http://zlataya.ucoz.kz/index/dimensions/0-13
Подробно е обяснила разликите.

Това е сайта на рускинята http://zlataya.ucoz.kz/index/dimensions/0-13
Подробно е обяснила разликите.
Добре е написано и има примерчета, но за мен остава загадка как човек може да поръча точно американски или точно китайски гоблен на Dimensions. Все пак хората имат предпочитания.:confused:

Не разбирам защо трябва да се търсят точно американските комплектовки. Както вече писахме и в другата тема тези гоблени вече се произвеждат в Китай, а американските комплектовки са стари останали от преди. Аз не бих се занимавала точно с това! Рано или късно ще се изчерпат. А на въпроса на Zafira, просто на едните пише на опаковката "made in U.S.A" а на другите "made in China", но това дали го има като информация в сайтовете за поръчка, не знам. :gipsy: Мен ни най-малко ме притеснява това че, пише "произведено в Китай", производителя си остава същия!

Не се притеснявам, че са произведени в Китай. Явно това си е политика на фирмата. Както всичко друго направено там, сигуро излиза по-евтино като себестойност на продукцията. Просто ми се искаше поне веднъж да ушия 1 оригинален, така да се каже. Сега съм се заела с ориенталската орхидея, но не мога да преценя какво производство е. Конците в комплекта са разделени, както е описала рускинята в линка на bisy_k, но на опаковката пише "made in U.S.A". Както и да е. Дано да стане хубав гоблен, другото няма значение. :)

bisy_k, благодаря за отговора, а би ли споделила от кой сайт си ги поръчала?

Всички съм поръчвала от Ebay, но трябва време и търпение.
Ето още една придобивка, която забравих да снимам
Сканирала съм схемата и конците, ако някой има желание да си я ушие може да я си я разпечата. Не е кръстат бод, а Crewel - /бродерия с вълнени конци/. Вълнените конци може да се заменят с мулине на 6 ката или кой каквото му дойде на ум, а схемата може да се копира на панамата.
Качвам ги в темата на Dimensions Фирми производители.

Ето и последното етапче от моето мини гобленче на Dimensions.

отправям се към края му.

:kissyou:

Назад