За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
На мен розичките ми харесват. :clap:
С какво замести опаловата лента?

Започнахме да се доукрасяваме вече. Докато не съм приключила с големичките панделки моля за мнение. Ако нещо не ви харесва, моля критикувайте, за да ги развалям навреме

023989296.jpg

Повече от идеални са!Просто прекрасни цветя!Поздравявам те!:clap:

megim, цветята на твоята дама са прекрасни. Честито за тази красота :kissyou:

10 дни бях далеч от компютър и сега не мога да наваксам - във всички темички нови красоти. Станах разногледа:PP
kara52, megim, sianie35 :clap::clap::clap:
Разкошни бижута сте сътворили, а на момичетата с нови придобивки честито и ще чакам да ги видя избродирани.:kissyou:

Май и аз ще стана фен на Dimensions. Имат страхотни красоти. Сега съм се захванала с първия - ориенталски орхидеи. Искам да попитам: на всички гоблени на тази фирма ли е толкова твърда панамата? Някой пробвал ли е да я изпере преди да бродира на нея или не е препоръчително? В тази темичка видях прекрасни изработки. Браво на всички! :clap::clap::clap:

Май и аз ще стана фен на Dimensions. Имат страхотни красоти. Сега съм се захванала с първия - ориенталски орхидеи. Искам да попитам: на всички гоблени на тази фирма ли е толкова твърда панамата? Някой пробвал ли е да я изпере преди да бродира на нея или не е препоръчително? В тази темичка видях прекрасни изработки. Браво на всички! :clap::clap::clap:

Поздравям те за избора на дизайн и фирма!Няма да съжаляваш !А за панамата-да ,на оригиналните комлктеовки панамите са много твърди ,направо са като колосани.Но за мен специално е по -добре така, защото по-лесно се улучват дупките и шиенето върви сякаш по-бързо.Само трудничко е да се вдене първо гергефа ,но с малко повече усилие става:D.После като поседи в ръцете ти памата леко омеква.Не рискувам да пера първо и да шия после ,защото имах случай-Погледа на леопарда на Дим.-каунта беше 14 и прозираше докато шиех .Бях доста озадачена и раздвоена, но продължих така.Накрая като изпрах гоблена, сви се до толкова ,че вече нищо не прозираше и нещата дойдоха иделно на мястото си.Ами ако го бях изпрала първо как ли щях да шия после 5 ,6 ката конец ?!Така ,че моя съвет е да оставиш нещата така.Успех и ще чакам да видя твоятa красота, нали ще ни покажеш?:kissyou:

...Така ,че моя съвет е да оставиш нещата така.Успех и ще чакам да видя твоятa красота, нали ще ни покажеш?:kissyou:
Аз така съм ги оставила, т.е. започнах да шия направо. Ама малко трудничко ми върви с тая колосана панама, та се чудех може ли да се облекчи положението, но явно не може. :D Ще покажа като стане готов.

От два дни търся и вече се омаих! Моля, припомнете ми, кое момиче шие в момента този гоблен:

Всичките ми гоблени на Дименшънс са готови комплекти и мога да кажа, че тези, които са произведени в Америка, то всъщност вече няма такива, освен от някъде изостанали да се намерят - та на тях панамата изобщо не ми беше твърда, даже с голям кеф си шиех на нея, докато сега новите, които са произведени в Китай, на тях панамата е супер твърда. Последният ми с мечоците беше на такава и лично за мене беше голяма мъка да го шия. До края не мога да кажа, че омекна кой знае колко. Стои си като колосана. :kissyou:

Назад