Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Започнахме да се доукрасяваме вече. Докато не съм приключила с големичките панделки моля за мнение. Ако нещо не ви харесва, моля критикувайте, за да ги развалям навреме
![]()
Ето и от мен нещичко....
Ето и от мен нещичко....
Май и аз ще стана фен на Dimensions. Имат страхотни красоти. Сега съм се захванала с първия - ориенталски орхидеи. Искам да попитам: на всички гоблени на тази фирма ли е толкова твърда панамата? Някой пробвал ли е да я изпере преди да бродира на нея или не е препоръчително? В тази темичка видях прекрасни изработки. Браво на всички! :clap::clap::clap:
Аз така съм ги оставила, т.е. започнах да шия направо. Ама малко трудничко ми върви с тая колосана панама, та се чудех може ли да се облекчи положението, но явно не може....Така ,че моя съвет е да оставиш нещата така.Успех и ще чакам да видя твоятa красота, нали ще ни покажеш?:kissyou:
Nelly_L,Nelia го шие,ето етапчетата и http://www.goblenite.org/showthread.php?t=1924&page=7
Май и аз ще стана фен на Dimensions. Имат страхотни красоти. Сега съм се захванала с първия - ориенталски орхидеи. Искам да попитам: на всички гоблени на тази фирма ли е толкова твърда панамата? Някой пробвал ли е да я изпере преди да бродира на нея или не е препоръчително? В тази темичка видях прекрасни изработки. Браво на всички! :clap::clap::clap: