sianie35
Гобленар
Благодаря ви момичета-картата ми е виза електрон,така че ще се справя![]()
Айде, и да покажеш като дойдат!
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Благодаря ви момичета-картата ми е виза електрон,така че ще се справя![]()
благодаря за бързият отговор, ще се опитам, дано да стане, защото ми е за първи път, а картата ми е мастер карт -дебитна и ще видим дали ще може да разплатя с нея
Ха честито, остава да я видим готова :greeneye:И аз да се похваля с новата си придобивка VICTORIAN ELEGANCE.
![]()
Щях да си я окомплектовам, но не се стърпях да наддавам в един търг в eВay. По-скъпо ми излезе, отколкото да си я окамплектовам, но съм супер доволна.
Сега остана да намеря и време за шиене ...
Хора, искам да споделя опит. Току що получих пратка - два гоблена, поръчани в този сайт:
http://needlecrafts.eksuccessbrands.com/dept/Gold+Collection.aspx
Предлагаха отстъпка, изкуших се, но се оказа, че изпращат нещата с обявена стойност, което веднага дава основание на нашата митница да начисли ДДС - 20%. Най-неприятното е, че обявяват пълната стойност на гоблените, а не това, което аз съм платила, та отстъпката ми отиде на кино.
123stitch.com ми изпратиха поръчката като обикновено писмо и там нищо допълнително не съм плащала.
Все пак, като снимам гоблените, ще ги покажа!
Трябваше да представите в митницата извлечение от банковото плащане и фактура /ако има такава/ за да се види реално платената стойност.
Тук има коментар по темата, но за съжаление в България всеки тълкува законите както му е удобно http://www.pazaruvane.com/customs-duties.html.
Никакъв шанс! Веднага се обадих в митницата, където заядливо ми обясниха, че даже, при такива поръчки по интернет, влизат в съответния сайт и проверяват каква цена е обявена там, защото фирмата можела да обяви фиктивна стойност от 5 долара например. Дори при такива случаи, пак си начислявали ДДС върху реалната стойност, обявена в сайта. Мърдане няма!
Kara52 страхотни са тези феи! Моля дай подробности на каква панама са и дали са трудни, че голям мерак съм им хвърлила!:loveglasses: