Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nellli , аз се бях спряла на този в началото / и на още 5-6.../,но мнението на дъщерята надви.Та имам сега молбичка - реални размери ако можеш да ми кажеш на твоят гоблен.
Ей сегинка отивам да го меря, че е в рамка, а може и да намеря опаковката - май я пазя още, а оригиналната схема дадох на една съфорумка да и е по-лесно шиенето.
Така Дидка - на опаковката пише 46х30см, но в действителност като го премерих е 44х30см ушит.
Я кажи подбор ли е твоят? Ама и аз що ли не надниква в темичката ти, там сигурно пише.
:loveglasses:
Момичета ,да споделя с вас и радостта си, и опита си с поръчка на Dimensions по нета.Днес получих тези по пощата.Толкова съм щастлива!От 10 дена съм без шиене и направо се бях разболяла.Поръчах ги от 123Stitch.com.Наистина са перфектни !Получих ги след 8 дена как дадох поръчката.Единия е от златната колекция ,а другите два в пастелна гама-малко разнообразие:idea:.Така, че ако някой има намерение да поръчва -направете го смело!Дано информацията ми бъде в полза . Ако бях ги купила от Герика щях да заплатя за тях с 94 лв повече.Специални благодарности на Freeky,hrisipisi и yonka за това, че ми помогнаха с ориентирането и отговориха на моите въпроси!Е ,отивам да шияяяяяяяяяяяяяяяяяя
arty:!
:loveglasses: