За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Ако са повече пъти ,то си е така наречената бродерия рококо,изглеждат като червейчета.:idea:

Момичета, да ви попитам нещо... Досега уших няколко дименшъна, но френския възел още не съм го правила :scared: Гледах клипчета днес и не ми се струва страшно :D обаче имам два въпроса. Първо, като се почва как се захваща конеца отзад? Чрез подпъхване както обикновено ли, защото като гледам бая опъване ще има, да не ми се измъкне конеца? :confused: И второ, на клипчетата от youtube гледах че премятат по два пъти конеца около иглата, а на официалния сайт на Дименшън не пише колко пъти. Та в крайна сметка по колко пъти се премята?
Извинявам се, ако спамя темата :-|

Tazzzz и nellli са обяснили много добре Freeky.Наистина не пристягай много накрая ,защото ще се свие възелечето и ще стане малко.В моите гоблени на дименсион имаше много фр.възли-един път схванеш ли техниката -става много лесно и бързо после.Аз лично премятам по 2 пъти конеца, независимо с колко нишки е дадено да се шие.Най -дебели фр.възли съм правила до сега с 4 ката конец.Успех ти пожелавам и чакам скоро да видя с какъв дименсион ще ни изненадаш- и готовия ,и този който чакаш.

Tazzz, Nelli, Sianie 35 благодаря ви. Мисля че се справих, направих ги с по едно премятане. В крайна сметка щом на инструкциите изрично не пише да се премята два пъти... :confused: Но щом казвате, че и по двата начина става, значи няма проблем. Снимки ще покажа утре.

Последно редактирано:
Да сложа и моите гоблени на Dimensions в темата.Наистина ушиеш ли един отказване няма,колкото и да се опитвам да си избера нещо различно пак започвам техен гоблен и това е.

:clap::clap::clap::D няма що и други ги е хванала заразата. Струва си !:loveglasses:

Ауууууу ,zlatkaan ,страхотни са!!!!Нямам думи !:clap:Абе видя ли димейшън и се разтапям:D.Много ми харесаха!Този с делфините го заглеждам от скоро-мъжа ми се спря на тях.Май всичките са оригинал.Поздравявам те!

Благодаря,ви момичета радвам се че харесвате гоблените ми!!!

sianie35,всичките ми гоблени са оригинали-тези и имам още няколко в шкафа на изчакване да им дойде реда.
Аз съм болна на тема Dimensions всеки път като реша да си поръчам гоблен и въртя суча и пак Dimensions вземам и почти всичко което ми предстои да шия е тяхно със съвсем леки забежки,но ми е простено:D

Последно редактирано:
как сам те пропуснала аз още една болна на тема Дим:clap::clap::clap::loveglasses: и аз сам си набелязала Леопарда е следващ:kissyou:

Ето обещаните снимки, снимах специално възелчетата, но правих снимките с телефона си и не се виждат много добре. :(

Последно редактирано:
Freeky,много сладурско е това гобленче! Браво! Аз френския възел го правя също с едно премятане.

Може и мъниста ,вместо френски възел:idea: :clap::clap::clap:Справила си се. Чудесно изглеждат!:loveglasses:

Freeky,справила си се чудесно ,много приятен и нежен гоблен!:clap::clap::clap:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2196/119078194911840675201305450205UP16VvnD7xUlC6mDrv3c.JPG

Това пък е моят Дим.,много лесно се шие и много ми спори.Старичко моделче,но дъщерята него си избра.....Ушила съм и другото момиченце и кошничката,но не съм си заредила батериите и нямам възможност за снимка/ то едни снимки правя.......,ама долу-горе да се види.../
Моделчето няма много възли,контурчето е средна работа,въобще лесен модел за начинаещи.След Бисрото ми е песен...

Прекрасен е този гоблен и няма никакво значение, че моделът е стар, те са по-хубави от новите. Като гледам с каква скорост си го подхванала, май скоро ще го видим в готовите :heart:

Диде, направо ще подпаля иглата сега. Тази разходка отдавна ми е в плановете, че е другарче на ей този:

Обаче се чудех дали оригинална комплектовка да си купя от и-бей или с подбор да карам. Ей затова не съм го започнала още.

Момичета, някоя от вас срещала ли е този модел на Дименшън? От много време го търся и мисля че е спрян от производство, но в ибей съм срещала доста от старите, които вече не се произвеждат.

Ако поста ми не е за тук, ще го изтрия

Момичета, някоя от вас срещала ли е този модел на Дименшън? От много време го търся и мисля че е спрян от производство, но в ибей съм срещала доста от старите, които вече не се произвеждат.

Ако поста ми не е за тук, ще го изтрия

Поща!!!!!!!

Назад