До АДМИНИТЕ

• Началник на темата Началник на темата jivi
  • Начална дата Начална дата
Имаше проблем със снимката на църквата. Снимката беше изтрита, тъй като Google е маркирал сайта откъдето е взета (zvezdica-varna.com) като зловреден.

Извинявам се, ако не е тук мястото за въпроса ми. Къде мога да прочета за багрене/тониране на панама-видове бои, откъде се купуват в София, техника. Преди години боядисвах дрехи от тензух.
vera_apost@abv.bg

Еха, какво внимание, трогнати сме :) и щракайки върху картинката се отваря темата.....БЛАГОДАРИМ :!:

Последно редактирано:
Моля админите да активират / или поправят/ настройките на sashka58. Не е влизала отдавна във форума. Може да изпраща лични съобщения, но не може да публикува мнения по темите.

@ mila_an: sashka58, вече би трябвало да може да публикува мнения във форума.

Здравейте,имам питане...може ли да ми обясните къде точно се кликва за отказ от абонамент на дадена тема,за която получавам известие в пощата си?Много отдавна се пълни пощата ми с такива съобщения с 2-3 месечна давност и ме подканят да кликна върху някакъв линк за отказване на абонамент,но аз няколко пъти го правя това и не намирам по-нататъшния път..

Аз отдавна съм дезактивирал това да получавам съобщения и въпреки това пощата ми се пълни ежедневно със стари съобщения. Мисля, че е някакъв бъг на форума.

Ооооооо, то във форума отдавна няма админи…колко хора писахме и питахме… всички ни дразни, пък после речи от рода върнете се във форума.

Не, че няма админи, но не можем да разберем защо се получава така :). За тези от вас които не знаят, може да си настроите пощите директно да трият писмата от този тип или да ги сортират в отделна папка в пощенската кутия за да не ви пречат. Христос Воскресе!

Не, че няма админи, но не можем да разберем защо се получава така :). За тези от вас които не знаят, може да си настроите пощите директно да трият писмата от този тип или да ги сортират в отделна папка в пощенската кутия за да не ви пречат. Христос Воскресе!
признавам че съм от тези които не знаят, но и не открих от къде мога да направя тази настройка, макар че от два дни не съм получавала писма добре ще е да знам как да настроя пощата си директно да ги трие:rezando:

признавам че съм от тези които не знаят, но и не открих от къде мога да направя тази настройка, макар че от два дни не съм получавала писма добре ще е да знам как да настроя пощата си директно да ги трие:rezando:

кажи в кой домен си (yahoo, gmail, abv и т.н.) и ще ти кажа

Някой справи ли се с изключването на известия в пощата ... Стана доста заблуждаващо и с това, че ми пристигат лични съобщения отпреди два месеца едва днес ... ?!!! МОЛЯ АКО ЗНАЕ КАК ДА СИ ИЗКЛЮЧА ТОТАЛНО ПОЩАТА ЗА ИЗВЕСТИЯ от форума ... Когато е нужно не идват , а когато пристигат объркват всичко ... МОЛЯ !!!!:rezando: ИЛИ пак писането ми/ни ще е глас в пустиня !!!!

Искам и аз да си е настроя да ги трие веднага ! Обяснете ако знаете на всички тук, как да се направи съответната настройка на пощата.
Благодаря предварително за вниманието !

Отписвах се от разни теми, но пак идваха. Админите казаха, че не знаят от къде идва "бъга" на форума.
Съобщенията ми намаляха, но пък личните си идват в сегашно време .

аз не можах да ги изключа ,защото така и не казаха как, но в последно време не съм получавала известия :confused:

аз не можах да ги изключа ,защото така и не казаха как, но в последно време не съм получавала известия :confused:

Така, чак сега виждам съобщението, съжалявам. Ето как става за abv. Влизате си в пощата и горе в десният ъгъл имате едно зъбно колелце. Щракате на него и пада меню където имате НАСТРОЙКИ. Отивате в настройки в от менюто вляво на екрана ви отивате на ЗАЩИТА ОТ СПАМ. После избирате БЛОКИРАНЕ НА АДРЕС ИЛИ ДОМЕЙН, там въвеждате мейла на форума от който не искате да получавате писма и сте си решили проблема. При желание и след оправяне на проблема след време просто премахвате мейла по същият начин. УСПЕХ! :kissyou:

Така, чак сега виждам съобщението, съжалявам. Ето как става за abv. Влизате си в пощата и горе в десният ъгъл имате едно зъбно колелце. Щракате на него и пада меню където имате НАСТРОЙКИ. Отивате в настройки в от менюто вляво на екрана ви отивате на ЗАЩИТА ОТ СПАМ. После избирате БЛОКИРАНЕ НА АДРЕС ИЛИ ДОМЕЙН, там въвеждате мейла на форума от който не искате да получавате писма и сте си решили проблема. При желание и след оправяне на проблема след време просто премахвате мейла по същият начин. УСПЕХ! :kissyou:
направих всичко записано ,но въпреки това пак имам в пощата си писма с е-мейли които не искам да получавам
след като въведа адресите трябва ли нещо друго да се прави?

Благодаря.аз го направих.Само допълнение за такива като мен, които никога не са болкирали е-мейли в пощата си.След въвеждане на конкретен имейл,като потвърждение натискате малкото плюсче отдясно до поленцето за въвеждане.емейла трябва визуално да слезне отдолу в списък с блокирани е-мейли. Мисля че е това.

Назад