Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
признавам че съм от тези които не знаят, но и не открих от къде мога да направя тази настройка, макар че от два дни не съм получавала писма добре ще е да знам как да настроя пощата си директно да ги трие:rezando:Не, че няма админи, но не можем да разберем защо се получава така. За тези от вас които не знаят, може да си настроите пощите директно да трият писмата от този тип или да ги сортират в отделна папка в пощенската кутия за да не ви пречат. Христос Воскресе!
признавам че съм от тези които не знаят, но и не открих от къде мога да направя тази настройка, макар че от два дни не съм получавала писма добре ще е да знам как да настроя пощата си директно да ги трие:rezando:
кажи в кой домен си (yahoo, gmail, abv и т.н.) и ще ти кажа
аз не можах да ги изключа ,защото така и не казаха как, но в последно време не съм получавала известия![]()
направих всичко записано ,но въпреки това пак имам в пощата си писма с е-мейли които не искам да получавамТака, чак сега виждам съобщението, съжалявам. Ето как става за abv. Влизате си в пощата и горе в десният ъгъл имате едно зъбно колелце. Щракате на него и пада меню където имате НАСТРОЙКИ. Отивате в настройки в от менюто вляво на екрана ви отивате на ЗАЩИТА ОТ СПАМ. После избирате БЛОКИРАНЕ НА АДРЕС ИЛИ ДОМЕЙН, там въвеждате мейла на форума от който не искате да получавате писма и сте си решили проблема. При желание и след оправяне на проблема след време просто премахвате мейла по същият начин. УСПЕХ! :kissyou:
Така, чак сега виждам съобщението, съжалявам. Ето как става за abv. Влизате си в пощата и горе в десният ъгъл имате едно зъбно колелце. Щракате на него и пада меню където имате НАСТРОЙКИ. Отивате в настройки в от менюто вляво на екрана ви отивате на ЗАЩИТА ОТ СПАМ. После избирате БЛОКИРАНЕ НА АДРЕС ИЛИ ДОМЕЙН, там въвеждате мейла на форума от който не искате да получавате писма и сте си решили проблема. При желание и след оправяне на проблема след време просто премахвате мейла по същият начин. УСПЕХ! :kissyou: