Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Май по-скоро се чудиш как да си разграфиш панамата.
Ако шиеш 1:4 разграфяването ще бъде 0, 10, 20, 30 ..../т.е 10 ушити знака от схемата ще бъдат едно квадратче от панамата/
Ако шиеш 1:1 разграфяването ти ще бъде 0, 20, 40, 60.... / 20 знака от схемата ще бъдат едно квадратче от панамата/
Надявам се да съм се изразила правилно и да си ме разбрала какво искам да ти кажа. Ако има въпроси пак питай. Понякога и аз доста се замислям когато се прехвърлям от 1:1 в 1:4 или обратно.
Здравейте момичета!От известно време си харесах гоблена -Индийска девойка.Вече имам и две схеми за него-благодаря на съфорумки за което.Имам и ключ но той е с ДМС конци.Обърнах го УЖ колкото можах в ариадна -оказа се че в нашия град няма от тях.Прочетох из форума и за конци -венус, а толкова искам да стане красив, чета че и ДМС са по-пастелни.Моля помогнете ушила съм 5 гоблена но все готови комплектовки , а това е първия, който ще комплектовам сама.
Малко късно виждам "питанката " ти, но ако още не си взела решение...:idea:
Едно съм разбрала /от опит/,ако схемата е направена за дадена марка конци и ако нямаш ГОЛЯМ опит, по- добре не сменяй конците !:idea:
Поръчай си от тук http://www.8888bg.com/catalog.php?cid=96 конци и ще останеш доволна!:idea::kissyou:
Здравейте момичета!От известно време си харесах гоблена -Индийска девойка.Вече имам и две схеми за него-благодаря на съфорумки за което.Имам и ключ но той е с ДМС конци.Обърнах го УЖ колкото можах в ариадна -оказа се че в нашия град няма от тях.Прочетох из форума и за конци -венус, а толкова искам да стане красив, чета че и ДМС са по-пастелни.Моля помогнете ушила съм 5 гоблена но все готови комплектовки , а това е първия, който ще комплектовам сама.
Да !Наистина това е най-лесния начин отиваш в магазина 27 лв и готово, а какво е ако си го набереш сама и естествено всички знаете по-надолу като цена пък и удоволствието ти да си твореца не само в шиенето. Въпроса е да направя точно конците.Прегледах списания -"Галерия Бродерия " в броя от май 2011 имаше снимка на гоблена дали е пуснат нв някое оттях. Ако е така това е най-лесния начин за точния ключ. Такъв хъс не съм имала , а сякаш се отчайвам.
:angel:искам да ушия пътят кън църквата имам два кюча в който има разлика,ако някои е шил били ми показал как изглежда и с какъв ключ е шит?
На Джемма от Балчик е много хубав /поне на монитор/. Не мога да го намеря обаче. :idea:
Eто го:
![]()
Момичета имам питане, ако не е за тук моля да ме извините, но не ми се отваря специално тема за това. Имаше един лесен начин за изчисляване на панамата, и го бяхме писали някъде, но не мога да го намеря. Моля ви припомнете ми как беше. :uhhhh: Нещо се умножаваше по каунта май...![]()
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ МОМИЧЕТА:kissyou:Eто го:
![]()
На Джемма от Балчик е много хубав /поне на монитор/. Не мога да го намеря обаче. :idea: